Oyuncular Üzgün: Fortnite'ın Windows 7 ve 8 Desteği Sona Eriyor!

Fortnite, yeni güncelleme ile birlikte artık Windows 7 ve 8 işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynanamayacak. İşte detaylar!

Oyuncular Üzgün: Fortnite'ın Windows 7 ve 8 Desteği Sona Eriyor!

Epic Games, oyunu Windows 7 veya Windows 8 üzerinde çalıştıran oyuncular için Fortnite'ı desteklemeye artık devam etmeyeceğini duyurdu. Fortnite'ın yıllar içinde büyük ölçüde büyüdüğüne şüphe yok. Hayranları için mümkün olduğunca hatasız ve eğlenceli olması için sürekli olarak bakım güncellemeleri, düzeltmeler ve içerik güncellemeleri alan bir oyun.

Aradan birkaç yıl geçti ve Fortnite, özellikle ilk bölümüyle karşılaştırıldığında tamamen yeni boyutlara ulaştı. Hem rekabetçi Fortnite sahnesi hem de yaratıcı oyun modları yükselişe geçti ve yeni zirvelere ulaştı ancak bu gelişmeler, Fortnite'ı çalıştıran sistemler için de çok daha zorlu hâle getirdi. Bölüm 4 Sezon 2 henüz yayınlandı ve sezona başlamak için oyunun tüm platformlardaki oyuncular için büyük bir güncelleme alması gerekiyordu.

Epic Games'in daha önce açıkladığı gibi yeni sezonla birlikte eski işletim sistemlerine destek konusunda bazı değişiklikler yapılması gerekiyordu. Bu, bilgisayarlarında Windows 7 ve Windows 8 kullanan oyuncuların, oyun artık eski işletim sistemlerini desteklemediği için artık Fortnite oynayamayacakları anlamına geliyor.

Fortnite'ı Windows 7 ve 8'de Oynamanın Bir Yolu Var

Tabii oyunu bu işletim sistemlerinde oynamanın başka bir yolu var, bu nedenle sistemlerini yükseltmek istemeyen oyuncular için tüm umutlar kaybolmuş değil. GeForce NOW ile oyuncular Windows 7 ve Windows 8 bilgisayarlarını kullanarak Fortnite oynamaya devam edebilirler. Elbette oyun için yerel desteğe kıyasla biraz daha farklı bir deneyim olacak ancak yine de oyunu çalıştırmak için harika bir alternatif yol.

Peki siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Fornite'a FPS Modu Mu Eklenecek? Birinci Şahıs Kamera Açısı Deneniyor
OYUN

Fornite'a FPS Modu Mu Eklenecek? Birinci Şahıs Kamera Açısı Deneniyor

Tüm zamanların en iyi çıkış yakalayan oyunlarından biri olan Fortnite, özellikle omuz üstü kamera açısına sahip oynanışıyla PUBG ve CS: GO gibi rakiplerine karşı oldukça farklı bir noktadada duruyordu.

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor
OYUN

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor

Son yıllarda iş modelini "Crossover" yani marka iş birliği üzerine kuran Fortnite, iddiaya göre yakın zamanda anime dünyasının en sevilen isimlerinden biriyle birliktelik kuracak.

YORUMLAR