Uygun Fiyatlı Galaxy Watch FE'nin Piyasaya Farklı Bir İsimle Sürüleceği Ortaya Çıktı!

Galaxy Watch FE modelinin farklı bir isimle piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Yeni akıllı saatin özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

Samsung'un bu yılın ilerleyen zamanlarında Galaxy Watch 7 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca Galaxy Watch FE modelinin de geliştirildiği söylentileri dolaşıyordu. Fakat sızdırılan son bilgilere göre modelin ismi bu olmayabilir.

Gazeteci Max Jambor, X platformunda Galaxy Watch FE modelinin geliştirildiğini iddia etti. Ancak, bir takipçisine cevap vererek Galaxy Watch FE olarak adlandırılmadığını doğruladı. Jambor'a bu paylaşımı sorulduğunda ise Galaxy Watch 4'ün (2024) aslında FE modeli olduğunu ancak FE ismiyle piyasaya sunulmayacağını açıkladı.

Galaxy Watch 4'ün Fiyatı Ne Olacak?

Galaxy Watch FE'ye dair bilgiler ilk olarak Android Headlines'tan duyulmuştu. Bir ürünün FE olarak ifade edilmesi de genellikle Samsung'un özellikler ve fiyatlandırma açısından daha alt segment olduğu anlamına geliyor.

Bu nedenle sözde Galaxy Watch 4'ün, Galaxy Watch 6 ve 7'ye kıyasla daha ucuz bir Galaxy Watch olacağı bekleniyor. Her türlü Galaxy Watch 4'ün (2024) gerçekten de bütçe dostu bir Wear OS akıllı saat olabileceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Watch 6 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Watch 6 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

Güney Kore merkezli teknoloji markası Samsung, odak noktası sağlık takibi olan akıllı saatini ön siparişe sundu. Yeni akıllı saat, özellikleriyle dikkat çekiyor.

Orijinal Watch 4, 2021'de piyasaya sürüldü ve yazılımı Samsung'un Tizen'i yerine Wear OS 3'tü. 2024 modelinin maliyetlerini düşük tutmak için sadece aşamalı değişikliklere sahip olacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR