Tanıtıma Günler Kala: Galaxy Z Fold 6 Performans Testinde!

Samsung Galaxy Z Fold 6, SM-F956U1 model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. İşte Galaxy Z Fold 6 Geekbench skoru!

Katlanabilir telefon pazarının başarılı oyuncularından Samsung'un yakında tanıtmaya hazırlandığı Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 için artık geri sayım başladı. Akıllı telefonların 10 Temmuz'da düzenlenecek bir Galaxy Unpacked etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunulması beklenirken, son gelen raporlar Galaxy Z Fold 6'nın performans testi sonuçlarını ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 6, SM-F956U1 model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Akıllı telefon yapılan tek çekirdekli testlerden 2 bin 257 ve çok çekirdekli testlerden ise 6 bin 903 puan almayı başardı. Bununla birlikte cihazın bazı teknik özellikleri dolaylı yoldan da olsa doğrulandı.

Geekbench testlerine bakarak katlanabilir telefonun Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacağını söyleyebiliriz. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; 1x 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 2x 3.0 GHz ARM Cortex-A720, 3x 3.2 GHz ARM Cortex-A720 ve 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ek olarak Adreno 750 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Performans testine giren modelin 12 GB RAM'e sahip olduğu görülüyor. Bu da selefindeki gibi tek bir bellek opsiyonuyla satışa çıkacağı anlamına gelebilir. Bunun yanında 256/512 GB ve 1 TB depolama seçenekleriyle geleceği iddia ediliyor. Ayrıca, kutudan çıkar çıkmaz Android 14 işletim sistemini çalıştıracağını belirtelim.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Samsung Galaxy Z Fold 6 özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte yeni katlanabilir telefon modeli!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!