Godfall Sistem Gereksinimleri Resmi Olarak Duyuruldu

PC oyuncular tarafından Godfall hakkında merak edilen bir soru daha cevabını buldu. Godfall sistem gereksinimleri açıklandı. Bilgisayarınız oyuna hazır mı?

Bu ay içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan Godfall için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Oyuncuların merak ettiği Godfall sistem gereksinimleri sonunda açıklandı. Detaylar haberimizde.

PlayStation 5 için duyurulan ilk oyun olma özelliğini taşıyan Godfall, aynı zamanda da PC (Epic Games Store) için de 12 Kasım 2020 tarihinde Gearbox Publishing yayıncılığında satışa sunulacak. Counterplay Games tarafından geliştirilmiş olan looter-slasher oyununun geçtiğimiz haftalarda geliştirilme sürecini tamamlanmış ve seri basım aşamasına geçilmişti. 

Yakın mesafeli çatışmalar yapacağınız ve türe farklı bir soluk getirmesi beklenen Godfall oyununda, Earth (Dünya), Wind (Rüzgar), Air (Hava) ve Fire (Ateş) elementlerinin de büyük rol oynayacağı hikayeye göre dünyanın sonunu getirecek olan bir hadiseyi durdurmak ile yükümlü olan Knight's Order grubunun bir üyesi olacağız.  

Senaryo boyunca seviye atlayacak, yeni yetenekler öğrenecek ve gireceğiniz savaşlara büyük etki edecek Legendary silahları keşfedeceksiniz. Bunların yanı sıra tanrısal güç veren zırhı da açarak, baş düşmanınız Macros ile yüzleşmek durumunda olacaksınız. 

Godfall Sistem Gereksinimleri Ne Seviyede?

Godfall için geri sayım devam ederken, oyunu bilgisayarlarında oynayacak oyuncular için merak edilen bir detay daha açıklığa kavuştu. Gearbox Publishing ve Counterplay Games, resmi sistem gereksinimlerini açıkladılar. 

Rahat bir deneyim için en aşağı AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5-6600 işlemcili, 12 GB bellekli ve AMD Radeon RX 580 (8 GB) veya NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. 

Sistem gereksinimleri ile ilgili tüm detaylar için aşağıya bakabilirsiniz. 

Godfall En Düşük Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Windows 10 
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5-6600 
  • Bellek: 12 GB 
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 (8 GB) veya NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) 

Godfall Önerilen Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Windows 10 
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i7-8700 
  • Bellek: 16 GB 
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB), NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (11 GB) 

Godfall Özel Sürümleri Duyuruldu
OYUN

Godfall Özel Sürümleri Duyuruldu

Gearbox Publishing ve Counterplay Games, Godfall özel sürümleri duyurusunu yaptılar. Özel sürümlerinin duyurusuna ek olarak iki de yeni fragman yayınlandı.

YORUMLAR