Google Chrome için Ara Güncelleme Yayınlandı

Google bugün popüler internet tarayıcısı Google Chrome için resmi bir ara güncelleme yayınlayarak tarayıcısının sürümünü 33.0.1750.146'ya güncellendi. Genel olarak güvenlik güncellemelerini içeren yeni Google Chrome sürümü, tarayıcı üzerinde yer alan iki

Google Chrome için Ara Güncelleme Yayınlandı

Google bugün popüler internet tarayıcısı Google Chrome için resmi bir ara güncelleme yayınlayarak tarayıcısının sürümünü 33.0.1750.146'ya güncellendi. Genel olarak güvenlik güncellemelerini içeren yeni Google Chrome sürümü, tarayıcı üzerinde yer alan iki önemli güvenlik açığını ortadan kaldırıyor.

Windows, Mac ve Linux platformları için eşzamanlı olarak yayınlanan güncelleme, Google resmi blogu üzerinde kullanıcılara duyuruldu ve sürüm notları yine resmi Google Chrome blogu üzerinde kullanıcılarla paylaşıldı.

Anthony Laforge, Google Chrome resmi blogu üzerinde yaptığı duyuruyla birlikte tarayıcı üzerinde yapılan güvenlik güncellemeleri hakkında bilgi verirken, aynı zamanda bilinen hataların da ortadan kaldırıldığını bildirdi.

Aynı zamanda Google çalışanları yeni Google Chrome sürümüyle ilgili kullanıcılara Chromium güvenlik sayfası üzerinden konu hakkında daha çok bilgiye ulaşabileceklerini de sözlerine eklediler. Güvenlik sorunlarının büyük bir bölümü çalışma kütüphanesi üzerinde gerçekleşen hızlı bir bellek hatasından kaynaklanıyor.

Google Chrome 33.0.1750.146 sürümünü aşağıda yer alan bağlantılar yardımıyla hızlı ve güvenli bir şekilde bilgisayarınız üzerine indirerek, tarayıcınızı güvenli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

YORUMLAR