Google, İki Telefon Modeline Ücretsiz VPN Sunuyor

Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro için önümüzdeki Aralık ayında ücretsiz VPN hizmeti sağlayacağını açıkladı. İşte detaylar!

Google, İki Telefon Modeline Ücretsiz VPN Sunuyor

Google, Pixel 7 serisini "yakında geliyor" olarak listelenen iki özellik ile piyasaya sürdü. Bahsi geçen özelliklerden biir ücretsiz "Google One VPN", Pixel 7 ve 7 Pro için Aralık ayında kullanıma sunulacak.

Bir Google One destek belgesine göre Aralık 2022'de "Pixel 7 ve Pixel 7 Pro tüketicileri, bu cihazlarda Google One uygulaması aracılığıyla Google One aboneliği olmadan Google One'dan VPN'e ek ücret ödemeden erişebilecekler."

VPN, Hindistan veya Singapur'da satılan Pixel 7 cihazları için kullanılamayacak. Ayrıca makale "Çalışma alanı ve belirli denetlenen hesaplar (çocuk hesapları dâhil) uygun değil." diyor.

Google, İki Telefon Modeline Ücretsiz VPN Sunuyor

Mevcut Google One VPN Abonelerine Ek Fırsat Sunulmayacak

Google, ücretsiz teklifin hâlihazırda 2TB+ planında olanlar için "Google One Premium planlarının fiyatını veya avantajlarını etkilemediğini" belirtiyor.

Bu arada, bu Pixel 7 telefonlarına özel fırsatın bugün Google One uygulamasındaki mevcut aboneler için mevcut olan VPN yaklaşımıyla tamamen aynı olduğu göz önüne alındığında, Aralık ayına kadar sunulmaması nispeten ilginç. Pixel telefonlarda ekstra bir entegre ile ilgili çalışmalar olması muhtemel görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Gerçekleştirilen tanıtımla beraber Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu. Yazılım devi tarafından tanıtılan yeni akıllı telefon modelleri, sahip olduğu donanım bileşenleriyle ilgi odağı hâline geldi.

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)
YAZILIM

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)

Mac, Android, iOS ve PC için en iyi ücretsiz VPN programları neler? Bedava VPN hizmetleri ile internette hiçbir ödeme yapmadan anonim bir şekilde gezebilirsiniz.

YORUMLAR