Grand Theft Auto: Liberty City Stories Çıktı!

GTA: Liberty City Stories'i indirmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Grand Theft Auto: Liberty City Stories Çıktı!

Hatırlayacağınız üzere kısa bir süre önce Rockstar'ın Aralık ayı içerisinde yeni bir GTA oyununu mobil cihazlar için yayınlayabileceğini duyurmuş ve daha da ileriye giderek bu oyunun ismini vermiştik. Yaptığımız bu varsayım doğru çıktı ve Rockstar ilk olarak 2005 yılında PSP için yayınladığı Grand Theft Auto: Liberty City Stories'i günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu bir hale getirerek yayınladı. Şu an için sadece iOS uygulama marketi App Store üzerinde satışa sunulan GTA: Liberty City Stories'in kısa bir süre içinde Android versiyonunun da satışa sunulması bekleniyor.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories'de ana kahramanımız olan Toni Cipriani'nin çalkantılı mafya hikayesine tanık oluyoruz. Toni, Leone ailesinin sadık ve güvenilir bir hizmetkarıyken bir üst düzey bir mafya üyesini öldürdükten sonra Libery City'den kaçmak ve uzun bir süre saklanmak zorunda kalıyor. Aradan geçen yılların ardından Toni Liberty City'e geri dönmeye karar veriyor; fakat Liberty City hiç de bıraktığı gibi karşısına çıkmıyor. Mafya aileleri birbirine girmiş, politikacılar yolsuzluklarıyla şehri çürütmeye, sendika grevleri, organize suçlar ve uyuşturucu ticareti şehrin köklerini sallamaya başlamıştır. Toni ise bu kaos içerisinde Leone ailesinde eski konumuna gelebilmek ve kendi yolunu çizebilmek için uzun bir maceraya atılıyor, biz de ona bu macerasında eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

GTA: Liberty City Stories bir takım önemli yeniliklerle geliyor. Bu yeniliklerden en önemlisi yüksek ekran çözünürlüğüyle uyumlu hale getirilen karakter modellemeleri ve kaplamalar. Bunun yanında aydınlatma efektleri ve gölgelerde gerçek zamanlı yapıya geçilmiş; yani ışık yansımaları ve gölgeler siz hareket ettikçe değişiyor olacak. Genişletilmiş görüş alanı sayesinde daha uzaktaki öğeleri daha iyi görebileceğiz, Oyunun kontrollerinde ise dokunmatik ekranlarla uyumlu bir yapı kullanılıyor, ayrıca oyunun iOS versiyonuna özel olarak 3D Touch özelliği de destekleniyor.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories'te yine kendi müziklerimizi oyun içerisinde oynatabilmemize imkan veriliyor. Ayrıca oyunu Rockstar Social Club hesabınız üzerinden kaydettiğinizde farklı cihazlarda oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories'in şu anki satış fiyatı 19 TL civarında. Oyunun iOS versiyonunu bu bağlantıyı kullanarak satın alabilirsiniz:

Grand Theft Auto: Liberty City Stories Android versiyonu için bizi takipte kalın, bu versiyon yayınlandığı andan itibaren sitemiz üzerinden indirebileceksiniz.