GTA 6 Çıkış Tarihi Ortaya Çıkmış Olabilir: Ne Zamana İşaret Edildi?

Oyuncuların merakla beklediği GTA 6'ya dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun, 2025'in başlarında çıkacağı söylentisi ne kadar doğru? İşte detaylar!

Rockstar Games, GTA 6'nın ilk fragmanını beklenen tarihten önce paylaştığı andan beri pek çok haber gelen oyunla ilgili yeni bilgiler sızdırıldı. Fragmandan da gördüğümüz gibi 2025'te çıkacak olan oyun için net bir tarih verilmese de hangi aylarda çıkacağına yönelik fikirler gelmeye başladı.

GTA 6 Çıkış Tarihi Netleşiyor!

Oyuncuların merakla beklediği oyunun fragmanı herkesi fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Grafikleri, hikayesi ve oyunun atmosferi oldukça gerçekçi ve dikkat çekici. Oyunun Vice City'de geçtiğini ve iki soyguncu çiftin hikayesini konu aldığını fragmanda net bir şekilde görüyoruz.

Pek çok detayın yer aldığı fragmanın sonunda da "Coming 2025" yazdığını gören tüm oyunseverler bu yılı beklemeye koyuldu. Ancak, GTA 6 Intel'in gece saatlerinde X'te paylaştığı bir gönderi aniden gündeme oturdu.

Tweette "Take-Two, 2025 Mali Yılı (31 Mart 2025'te sona erecek) 8 milyar dolarlık net rezervasyonla "geniş, benzersiz ve çığır açan bir yıl" olmasını bekliyor." yazıyor. Bu durum da GTA 6'nın 2025 başlarında Mart ayı civarında çıkacağına işaret ediyor.

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kasma ve donma problemleriyle karşı karşıya kalınmadan oynanabilmesi için en az hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulduğunu gösterir.

Elbette henüz resmi bir açıklama olmadığının altını çizmek gerekiyor. Muhtemelen gün geçtikçe tarihlerde değişiklikler yaşanacak veya resmi açıklamalar yapılacaktır.

GTA 6 Fragmanı

 

YORUMLAR