Halo Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Yayımlandı: Yayın Tarihi Ne Zaman?

Tüm dünyada büyük bir popülerliğe sahip olan Halo dizisinin 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Peki, dizinin yeni sezonu ne zaman çıkacak? İşte ayrıntılar!

Aksiyon, macera ve bilim kurgu türlerindeki Halo dizisinin 2. sezon fragmanı izleyiciler ile buluştu. Yeni tanıtım videosu, uzun süredir merak içerisinde beklenen yeni sezondan bazı sahneler içeriyor.

Halo Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Nasıl İzlenir?

Steven Kane ve Kyle Killen tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonu için yayımlanan tanıtım videosu heyecan seviyesini önemli ölçüde artırdı. Paramount Plus'ın resmî YouTube kanalı üzerinden yayımlanan fragman 2 dakika 25 saniye uzunluğunda. Videonun görüntülenme sayısı 1 milyon 247 bini aştı.

Halo Dizisinin Oyuncuları ve Karakterleri

  • Pablo Schreiber (Master Chief)
  • Shabana Azmi (Margaret Parangosky)
  • Natasha Culzac (Riz-028)
  • Olive Gray (Dr. Miranda Keyes)
  • Yerin Ha (Kwan Ha)
  • Bentley Kalu (Vannak-134)
  • Kate Kennedy (Kai-125)
  • Charlie Murphy (Makee)
  • Jen Taylor (Cortana)

Zamanın Ötesine Geçtiğinizi Hissettirecek En İyi Bilim Kurgu Dizileri
Sinema

Zamanın Ötesine Geçtiğinizi Hissettirecek En İyi Bilim Kurgu Dizileri

Bilim kurgu dizileri yıllardır tüm dünyada popülerliğini devam ettiriyor. Dolayısıyla bu türde çok fazla sayıda yapım bulunuyor.

Halo 2. Sezon Fragmanı

Halo 2. Sezon, Master Chief John-117'nin geri dönüşü ile devam ediyor. Master Chief, Covenant'la savaşmak için Spartalı ekip arkadaşlarını tekrar bir araya getirmeyi umuyor. John, insanoğlunun en büyük kalelerinden biri olan Covenant'ın saldırıya hazırlandığını kanıtlamak için her şeyi riske atar.

Fragmanlardan da anlaşıldığı üzere, Covenant, hızla John'u haklı çıkarır ve insanlığın kurtuluşu veya yok oluşu için önemli bir anahtar olan Halo'yu bulması gerektiğini gösterir.

Ayrıca, Covenant ve Master Chief arasında Halo halkasını ele geçirme yarışı olduğunu ve olası bir ittifakın ortaya çıkabileceği The Flood adlı bir düşmanın da var olduğunu göreceğiz.

Halo Dizisi 2. Sezon Yayın Tarihi

7,2 IMDb puanına sahip olan Halo dizisinin ikinci sezonu 8 Şubat 2024 tarihinde Paramount Plus üzerinden yayımlanmaya başlayacak.

The Last of Us'ın 2. Sezonunda Dina'yı Kimin Canlandıracağı Belli Oldu!
Sinema

The Last of Us'ın 2. Sezonunda Dina'yı Kimin Canlandıracağı Belli Oldu!

İlk bölümü ile beraber dünya genelinde oldukça büyük bir beğeni toplayan The Last of Us dizisinin 2. sezonunda Dina karakterini hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu.

Halo dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR