Honda, Nostaljik ve Minik Motocompacto'nun Tanıtımını Yaptı!

Honda iddialı olduğu katlanır aracını tanıttı. Scooterın satış tarihi ve satış fiyatı belli oldu. İşte Motocompacto'ya dair tüm detaylar!

Honda'nın Motocompacto'su, 80'lerin kısa ömürlü Honda Motocompo scooter'ından ilham alan, tamamen elektrikli bir araç. Honda aracın multifonksiyonel olarak tasarlandığını söylüyor.

Satış Tarihi ve Satış Noktaları

Katlanmış aracın alt kısmından çıkan küçük alüminyum tekerlekleri var. Onu bir scooter'a dönüştürmek için gidonu, koltukları ve arka tekerleği uzatıyorsunuz ve belirsiz bir şekilde bisiklete benzeyen bir şeye biniyorsunuz. Uzunluğu ise bir metrenin biraz üzerinde.

Honda, alüminyum çerçevesinin ve tekerleklerinin onu "hafif" tuttuğunu söylüyor ancak 41 poundluk ağırlığıyla normal e-bisikletlerle kesinlikle aynı ağırlık sınıfında ve "19 km'ye kadar" menzili mevcut. 12 millik menzili kullanıldıktan sonra 3,5 saatte yeniden doldurulabiliyor ve 110V'luk bir prize takmanız için hazır bir yerleşik şarj cihazıyla birlikte geliyor.

Scooter, araçlara veya toplu taşıma araçlarına kolayca bindirilebilecek şekilde tasarland. Honda Motocompacto, Kasım ayından itibaren "995 $'ın altında" fiyatla yalnızca Motocompacto.com, Honda ve Acura bayilerinde satışa sunulacak.

En İyi Elektrikli Scooter Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

En İyi Elektrikli Scooter Modelleri ve Fiyatları - 2024

Kullanımı her geçen gün artan elektrikli scooterlar ile ulaşımınızı kolaylaştırabilirsiniz. İşte ulaşımda avantaj sağlayan en iyi elektrikli scooter modelleri!

Siz bu katlanır aracı tercih eder misiniz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.