iPhone 6 ve iPhone 6s Beraber Görüntülendi, Farklar Ortaya Çıktı

iPhone 6 ve iPhone 6s'i birbiriyle karşılaştıran bir video internete sızdırıldı.

iPhone 6 ve iPhone 6s Beraber Görüntülendi, Farklar Ortaya Çıktı

9 Eylül’de Apple’ın tanıtımını yapacağı iPhone’un 6c mi yoksa iPhone 6s mi olacağı hala tartışılırken, internete bir video daha düştü. Bu videoda iPhone 6 ile iPhone 6s yan yana geliyorlar.

İnternete düşen video her iki telefonun ekranlarının birbirinden farkının algılanabilmesine olanak veriyor. Videonun kaynağı ise Belçika’da bulunan bir iPhone yedek parça ve toptancı firması olan MacManiak.

Videoda yapılan karşılaştırmaya bakacak olursak, iPhone 6 ve 6s arasında gövde benzerliğini bariz olarak görülebiliyoruz. Bu iki cihazın boyut olarak birbirinden farklı olmadığının da bir işareti. iPhone 6s ön kamerasının bile iPhone 6 ile aynı yerde olduğu belli oluyor. Ancak dedikodular iPhone 6s’in Force Touch ekran teknolojisi kullanacağı hakkında ısrar ediyor. iPhone 6s kamerasının üst kenarında yeni bir bağlantı noktasına da sahip. Bu bağlantının Force Touch entegrasyonu ile ilgili olduğu düşünülüyor.

iPhone 6s’in dokunmatik sensörünün ekrana dahil olabileceği de konuşuluyor. Böylelikle LCD ekran üzerinden parmak izi güvenlik taraması yapılabilmesi mümkün olacak.

İşte yeni sızan karşılaştırma videosu.

iPhone 6S'in İnternete Sızan Kasa Görüntüsü Hayal Kırıklığı Yarattı

iPhone 6S'in Kamerası Hakkında Yeni Söylentiler Var

Karşınızda iPhone 6S

YORUMLAR