Kanye West'in Sosyal Medya Hesapları Kısıtlandı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Kanye West'in hem Instagram hem de Twitter hesaplarına kısıtlama geldi. Erişim engeline sebep olan paylaşımlar haberimizde!

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West hem Twitter hem de Instagram'dan uzaklaştırıldı. Yaptığı paylaşımlardan dolayı hesapları askıya alındı. Önce Instagram hesabını sonra da Twitter hesabını kaybeden West, sosyal medyasız kaldı.

Kanye West'in Hesapları Kısıtlandı

Tüm dünyada üne sahip olan rapçi, Yahudi karşıtı paylaşımlar yapması ile suçlanıyor. Twitter, West'in yaptığı paylaşım üzerine şirket politikalarını ihlal etmesi gerekçisiyle hesabını askıya aldı.

Yahudi karşıtı paylaşımına karşı kendini savunan ve paylaşımının herhangi bir sorun içermediğini söyleyen West ''siyah insanlar da aslında Yahudi kökeninden geliyor.'' şeklinde bir açıklama yaptı. 

Aynı şekilde Instagram hesabı da kısıtlanan rapçinin, bu mecrada yaptığı paylaşım, Sean Combs isimli rapçi Diddy'nin Yahudiler tarafından kontrol edildiğini iddia etmesi oldu. Bu şekilde Meta'nın kurallarını çiğnemekle suçlandı. Instagram hesabı kısıtlanınca Twitter'a dönen rapçi, Mark Zuckerberg'i suçladı. 

Elon Musk da West'in Twitter'a dönmesini ''Twitter'a tekrar hoş geldin dostum.'' diyerek yanıtladı.

West'in Instagram hesabı şu an sadece kısıtlanmış durumda. Kısıtlama ile DM atması, yorum ve gönderi paylaşması engellendi. Twitter hesabı ise doğrudan askıya alındığı için erişime tamamen kapalı.

Kim Kardashian'a Kripto Cezası!
İNTERNET

Kim Kardashian'a Kripto Cezası!

ABD Menkul kıymetler borsası komisyonu (SEC) Kim Kardashian'a kripto varlığını yasadışı bir şekilde övmesi nedeniyle ceza kestiğini söyledi.

YORUMLAR