Keanu Reeves'in BRZRKR Çizgi Romanı Netflix'e Geliyor

Keanu Reeves BRZRKR'in Netflix uyarlamasında başrol olacak. Keanu Reeves'in yazdığı BRZRKR (Berzerker) romanı, iki farklı yapımla Netflix'e geliyor.

Keanu Reeves BRZRKR'in Netflix uyarlamasında başrol olacak. Matt Kindt ve Keanu Reeves tarafından kaleme alınan ve kısa sürede büyük başarılar elde etmeyi başaran BRZRKR (Berzerker) romanı, iki farklı yapımla Netflix'e geliyor. Biri film diğeri spin-off animasyon dizisi olacak yapımlarda Reeves başrol koltuğunda.

Keanu Reeves'in çizgi romanı BRZRKR (Berzerker), ünlü oyuncu başrolde olacak şekilde Netflix tarafından filme ve animeye uyarlanacak.

Temmuz 2020'de bağımsız yayıncı BOOM! Studios, BRZRKR çizgi romanı için Keanu Reeves ile birlikte çalıştı. Çizimlerini Alessandro Vitti'nin yaptığı çizgi roman, Matt Kindt ve Keanu Reeves tarafından kaleme alındı. BRZRKR, Keanu Reeves'in John Wick rolünün bir meta parodisi olarak sunuluyor.

Keanu Reeves tarafından yaratılan BRZRKR, ölümsüz bir savaşçının 80 bin yıllık dövüşünü konu alan epik bir destana dayanıyor. 'B' isimli yarı ölümlü ve yarı tanrı olan bir adam, akıl sağlığını feda etmesine rağmen lanetlenir ve şiddete zorlanır. Dünyayı dolaştıktan sonra, ABD hükümeti için çok şiddetli ve herkes için çok tehlikeli olan savaşlarda yer almaya karar verir. Bunun karşılığında ise istediği şeyi alacaktır: Varoluşu hakkındaki gerçeği ve onu nasıl sona erdireceğini.

Keanu Reeves BRZRKR'in Netflix uyarlamasında başrol olacak

Keanu Reeves'in çizgi romanı, 12 sayılık sınırlı serisinin lansmanının ardından bir filme uyarlanacak. Aslında Netflix, BOOM'dan çizgi roman haklarını satın aldı. Stüdyo, kahramanın canlı versiyonunu üretecek ve aynı zamanda Reeves ile birlikte bir film hazırlayacak. Ek olarak Keanu Reeves'in ana karakteri seslendireceği bir spin-off animasyon dizisi de geliştirilecek.

Her iki projede de Keanu Reeves başrolde yer alacakken, filmin yapımını Company Films ve BOOM! Studios'tan Ross Richie ve Stephen Christie üstlenecek. Ayrıca Adam Yoelin'in yönetici yapımcı olarak görev alacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl BRZRKR büyük bir kitle fonlaması başarısı gösterdi (kısmen Reeves'in sayesinde). Daha ilk sayı raflara bile çıkmadan Kickstarter ile yaklaşık 2 milyon dolar topladı. Ayrıca seri şimdiye kadar 615.000'den fazla satıldı ve son on yılda en çok satılan ikinci çizgi roman oldu.

Peki ya siz Keanu Reeves'in çizgi romanı BRZRKR'in Netflix'e uyarlanacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce popüler kültürün bir parçası olarak mı geliştiriliyor, yoksa çizgi roman meraklıların ilgisini çekmeyi başaracak mı?

BluTV Dizisi Yeşilçam Yayın Tarihi Açıklandı!
İNTERNET

BluTV Dizisi Yeşilçam Yayın Tarihi Açıklandı!

Yeşilçam yayın tarihi belli oldu. Yerli dijital yayın hizmeti BluTV, Yeşilçam'ın ne zaman yayımlanacağını duyurdu.

YORUMLAR