Meksika'da "İnsana Ait Olmadığı Söylenen" 1.000 Yıllık Cesetler Sergilendi!

Meksika'da gerçekleşen kongrede bir insana ait olmadığı ve uzaylı cesedi olduğuna inanılan 1.000 yıllık cesetler sergilendi. İşte detaylar!

Meksika'da "İnsana Ait Olmadığı Söylenen" 1.000 Yıllık Cesetler Sergilendi!

Bugün Mexico City'de, ülkenin kongresinde benzersiz bir olay yaşandı. Gazeteci ve ufolog Jaime Maussan'ın öncülüğünde Meksika'nın başkentinde iki "uzaylı cesedi" olduğu iddia edilen cesetlerin sergilendiği resmî bir etkinlik düzenlendi.

İki küçük "insan olmayan" ceset, herkesin görebilmesi için pencereli kutularda sergilendi. Peru'nun Cusco kentinden çıkarılan mumyalanmış küçük örneklerin bin yıllık olduğuna inanılıyor. Etkinliğe bilim adamları da ev sahipliği yaptı.

Peru'dan Çıkarılan Cesetlerin Madenlerde Fosilleştiği Söyleniyor

Maussan, yemin altında Meksika hükûmeti üyelerine ve ABD'li yetkililere hitap ederek bulgularını açıkladı. Maussan, UFO örneklerinin kısa süre önce Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi'nde (UNAM) incelendiğini ve bilim adamlarının radyokarbon tarihleme yöntemini kullanarak DNA kanıtları elde ettiklerini belirtti.

Bir insana ait olmadığı için uzaylılara ait cesetler olduğu iddia ediliyor olsa da Meksika hükûmeti aynı fikirde değil.

Maussan etkinlikte "Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil... Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler." ifadelerini kullandı.

NASA'nın Mars Ingenuity Helikopteri Yeni Bir Dönüm Noktasına Ulaştı
Bilim

NASA'nın Mars Ingenuity Helikopteri Yeni Bir Dönüm Noktasına Ulaştı

NASA'nın Ingenuity Mars helikopteri, Nisan 2021'den bu yana kızıl gezegende gerçekleştirdiği 57. uçuşunda önemli bir kilometre taşına ulaştı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR