Milli Muharip Uçak’ın Adı Belli Oldu!

TUSAŞ tarafından geliştirilen Milli Muharip Uçak’ın adı açıklandı. İşte Milli Muharip Uçak ile ilgili yaşanan gelişmeye ilişkin merak edilen ayrıntılar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla beraber Milli Muharip Uçak’ın (MMU) adı belli oldu. Peki, MMU'nun ismi ne oldu? Açıklamaya dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Milli Muharip Uçak’ın Adı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Ankara’da düzenlenen İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'nda önemli bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada Milli Muharip Uçak'ın isminin "KAAN" olduğunu açıkladı.

TRT Haber'deki habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son aylarda savunma sanayiinde büyük gururlar yaşadık. Altay Tankı, TCG Anadolu, Gökbey, insansız hava aracından torpido atılması var" şeklinde konuştu ve açıklamasına şu sözler ile devam etti:

"Artık havada, uzayda, karada her alanda varız. Bugün projelerimizin yeni safhasıyla milletimizin karşısındayız. Yarın yenilerini göreceğiz."

Hürriyet'teki habere göre Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, "Sıradaki hamlemiz yer koşulları ve testleri sonrası uçuş. Uçuşu da mümkün olduğu kadar emniyetli şekilde yapmak için hazırlıklar bütün gücüyle devam edecek" ifadelerini kullandı ve şu şekilde devam etti:

"Tabii çok ileri bir sistem, ileri sistemlerin entegrasyonu var; bunların hemen hemen hepsi de yerli. Önemli bir kısmı da ilk defa yapılıyor. O yüzden hepsini uçuşa emniyetli şekilde sahaya vermek istiyoruz."

TOGG Servis Noktaları Belli Oldu!
Otomobil

TOGG Servis Noktaları Belli Oldu!

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımla beraber TOGG servis noktaları belli oldu. 7 bölge, 23 şehir, 33 sabit / 8 mobil noktada kullanıcılara kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis deneyimi sunmak için hazır olunduğu belirtildi.

YORUMLAR