MrBeast, Doğum Gününe Özel 26 Tane Tesla Dağıtacak: Çekiliş Şartları Neler?

MrBeast, bu sefer de kendi doğum gününe özel Tesla dağıtıyor. Tam 26 Tesla dağıtacağını açıklayan MrBeast, çekiliş şartlarını da açıkladı. İşte detaylar!

MrBeast, YouTube'a çektiği videolarla her zaman gündem olmayı başaran önemli bir isim. Takipçilerine ve videolarına konuk aldığı hayranlarına yarışmalar sonucu büyük para ödülleri ve hediyeler vermesiyle de adından sıkça söz ettiriyor.

Bu sefer de, kendi doğum gününe özel yeni bir haberle karşımıza çıkan dünyaca ünlü YouTuber, 26. yaş gününe özel 26 adet Tesla hediye edeceğini duyurdu. 25 adet Model 3 ve 1 adet de Cybertruck dağıtacağını açıkladı.

26. Yaşa Özel 26 Tesla Hediye Edilecek

MrBeast olarak bilinen Jimmy Donaldson, dün (7 Mayıs) tam 26 yaşına girdiğini Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Instagram'da paylaştığı gönderi ile birlikte yaş gününe özel 26 adet Tesla ya da bu araçların nakit değeri neyse o tutarı hediye edeceğini açıkladı.

Bu 26 kişiden biri olmak isteyenlerin ise belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Ancak bu şartlar herhangi bir Instagram çekilişiyle birebir aynı. MrBeast'i takip etmek, yukarıda paylaştığımız gönderiye yorum yapıp iki arkadaşınızı etiketlemeniz ve gönderiyi beğenmeniz yeterli oluyor.

Bu şartları gerçekleştirmiş olsanız da Tesla kazanabilmek için bazı koşulları da sağlıyor olmanız gerekiyor. Bu koşullardan ilki; Birleşik Krallık, ABD, Kanada, Avustralya, Şili, Fransa, Almanya, Japonya, Güney Kore, Meksika veya Hindistan'da yaşıyor olmak.

Bir diğer koşul ise 18 yaşından büyük olmak. Ek olarak Kanada veya Meksika'da yaşayan kişiler ek olarak ödülü kazanabilmek için bir becere testi sorusunu yanıtlamak zorunda kalacaklar.

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?
Otomobil

Tesla Fiyat Listesi 2024! Türkiye'ye Özel Model Y Ne Kadar?

Tesla fiyat listesi, Amerika Birleşik Devletleri merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla tarafından piyasaya sürülen otomobilerin ne kadar ücrete satıldığı hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlıyor.

Çekilişe katılım için son tarih ise 10 Mayıs Cuma günü. 14 Mayıs'ta ise kazananlar açıklanacak.