Netflix Viral Tweet'i Filme Dönüştürüyor

Netflix, viral tweet'i filme dönüştürmek için çalışmalara başladı. İşte dünyanın en popüler dijital yayın platformunun yeni filmine ilişkin bütün ayrıntılar!

Netflix, viral tweet'i uzun metrajlı filme dönüştürmek için kollarını sıvadı. Popüler dijital yayın hizmetinin üzerinde çalıştığı filmin konusu, yapımcıları ve seraristi açıklandı.

Jamal Hinton, 2016 yılında yaşadığı ilginç bir durumu Twitter üzerinden paylaşmıştı. Hinton'a Şükran Günü yemeğine davet içeren bir mesaj atılmıştı. Karşısındaki kişinin kim olduğunu soran Hinton, bir kez daha şaşırmıştı. Kadın, Hinton'ın büyükannesi olduğunu ileri sürmüştü.

Bu mesaj karşısında oldukça şaşıran Hinton, mesajı gönderen kişinin kim olduğunu görebilmek için bir fotoğraf istemişti. Fotoğrafların gönderilmesinin ardından Wanda Dench isimli kadının yanlışlıkla Hinton'a mesaj gönderdiği ortaya çıkmıştı. Bu mesajları içeren tweet, sosyal medyada viral olmuştu.

Netflix de bunun üzerine söz konusu ilginç hikayeyi bir filme dönüştürmenin iyi bir fikir olabileceğini düşündü ve harekete geçti.

2021'in En Popüler Oyuncuları Belli Oldu
İNTERNET

2021'in En Popüler Oyuncuları Belli Oldu

2021'in en popüler oyuncuları açıklandı. IMDb tarafından paylaşılan listede 10 oyuncu yer aldı. Listenin ilk sırasında Elizabeth Olsen bulunuyor.

Netflix Viral Tweet Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Filmin şu anda ne zaman çıkacağı bilinmiyor ancak filmin senaryosunu kim tarafından yazılacağı, yapımcılığını kimlerin üstleneceği gibi bilgiler mevcut.

Filmin senaryosu, Abdul Williams tarafından kaleme alınıyor. Williams, seyirci kitlesinin önüne daha önce Lottery Ticket, The Bobby Brown Story ve Salt N-Pepa gibi yapımlarla çıkmıştı. Filmin yapımcılığını ise State Street Pictures'dan Robert Teitel ve George Tillman üstleniyor.

Film, tahmin edilebileceği üzere Jamal Hinton ve Wanda Dench'in Twitter'da kitlelerin oldukça ilgisini çeken gerçek hikayesinden uyarlanacak. Filmin merkezinde de başlangıçta birbirine iki yabancı olan Hinton ve Dench olacak.

Bu iki yabancı, Wanda'nın torunu yerine Jamal'a mesaj göndermesi ile tanışacak. Jamal, ricası üzerine Şükran Günü yemeğine davet edilecek. Lise son sınıfa giden Jamal, bu daveti kabul edecek ve bambaşka bir farklı hayata kapı açmış olacak. Böylece Wanda ile Jamal arasında kurulacak dostluğun temeli atılmış olacak.

Variety tarafından paylaşılan bilgilere göre ikilinin şu anda Twitter'da 150 binden fazla takipçisi bulunuyor ve bu da onların küçük çaplı da olsa sosyal medya ünlüleri arasında yer almalarını sağlıyor.

İkili, Netflix'in uyarlama haberini de büyük bir memnuniyetle karşıladı. Dench ve Hinton, konu ile ilgili yaptığı ortak bir açıklamada, hikayelerini dünya ile paylaşacakları için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. İkili, bu filmin daha fazla insana normalde kurmalarının çok olası olmadığı bağlantılar kurmalarına yardımcı olacağını düşünüyor.

Netflix viral tweet için film çalışmalarının başlamasını sağlamış gibi görünüyor. Peki, siz bu bu ilginç hikayenin filme dönüştürülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR