Palworld'ün Oyuncu Sayısı Hızla Artmaya Devam Ediyor: 25 Milyonu Aştı!

19 Ocak günü çıkış yapan Palworld, çıkışıyla birlikte rekorları alt üst etti. Popüler oyunun oyuncu sayısı artmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Palworld, 5 Günde 7 Milyon Kopya Sattı: Microsoft Fiyatı Tekrar Zamlandı!

Geliştirici Pocketpair'in yepyeni açık dünya ve hayatta kalma oyunu Palworld, 5 gün içinde 7 milyon kopyayı aşan satışlarıyla harika bir başlangıç yapmıştı. Palworld oyuncu sayısı hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor.

Palworld, Oyuncu Sayısı ile Dikkat Çekiyor

Palworld, ilk olarak Steam'de erken erişime açılmıştı. 1 aylık serüvenini tamamlayan oyunun popülerliği hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor.

Palworld'ün X'teki resmi hesabında bir teşekkür paylaşımı yapıldı. Çünkü 1 ayda 25 milyon kullanıcıyı aşan oyunun oyuncu sayısı her geçen gün artmaya ve popülerliğini korumaya devam ediyor.

Steam'de 15 milyon, Xbox'ta ise 10 milyonun üzerinde oyuncu sayısı olan oyun için hataların düzeltilmeye devam ettiği ve daha fazla hile yapılmasının önüne geçileceğine yönelik geliştirmeler üzerinde çalışılmaya devam ettiği de belirtildi.

Üstelik oyunun tek başarısı bu da değil. Palworld, Steam'de yayınlanmasından kısa bir süre sonra 1 milyondan fazla eş zamanlı oyuncuya sahip oldu ve Steam'de bir oyun için "Tüm Zamanların En İyi 10 Çıkış Yapan Oyunu" arasına girerek birçok popüler oyunu geride bırakarak 2. sıraya yerleşti.

Palworld, Microsoft Store Fiyatı Zamlanmıştı

Palworld, 5 Günde 7 Milyon Kopya Sattı: Microsoft Fiyatı Tekrar Zamlandı!

Bir diğer ilginç gelişme ise oyunun Microsoft Store fiyatıyla ilgili. Başlangıçta 85 TL fiyat etiketiyle Türkiye'de satışa sunulan oyunun fiyatı çok geçmeden 292,50 TL'ye yükselmişti.

1 ay önce ise oyunun fiyatı akılalmaz bir şekilde 900 TL'ye yükselmişti. Oyunun Steam fiyatı ise 14,99 dolar ve şu anda Steam üzerinden oyunu satın almak çok daha uygun.

Palworld Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Palworld Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Palworld sistem gereksinimleri, PC'de sorunsuz oyun deneyimi için çok önemlidir çünkü donanım, oyunun gereksinimlerini karşılamazsa kasma ve donma gibi problemler ortaya çıkar.

Peki siz Palworld oynama şansı yakaladınız mı? Oyun hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR