PlayStation Portal Türkiye Fiyatı Belli Oldu: Şaşırtan Ücret!

PlayStation Portal Türkiye fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, taşınabilir PlayStation cihazı ne kadar fiyata satılacak? İşte ücret ve çıkış tarihi!

Teknoloji devi Sony, geçtiğimiz aylarda PlayStation Portal olarak isimlendirdiği bir cihaz tanıtmıştı. Bugün yapılan etkinlikte PlayStation Portal Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. taşınabilir PlayStation cihazı fiyat etiketiyle dikkat çekti.

Oyuncuların Wi-Fi üzerinden PlayStation 5 (PS5) oyunlarını oynayabilmesini sağlayan cihaz 1080p çözünürlükte 60 FPS oyun oynatabiliyor. Sony'nin taşınabilir cihazı dokunsal geri bildirim desteği sunarak oyun deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor.

DualSense benzeri tasarımı ile etkileyici bir görünüme kavuşan cihazda uyarlanabilir tetikleyici desteği de mevcut. Cihazda oynanacak oyunların PS5 konsolunda yüklü olması da gerekiyor. Bu yönüyle Steam Deck gibi taşınabilir el konsollarından ayrılıyor.

Medya oynatma desteğini de içeren cihaz artık Türkiye'de de satın alınabilecek. Peki, PlayStation Portal ne kadar fiyata satılacak? Bu sorunun yanıtı, 21 Şubat'ta düzenlenen etkinlik ile beraber belli oldu.

PlayStation Portal Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Oyun oynamaktan keyif alan oyunculara hitap eden PlayStation Portal için 11 bin 999 TL fiyat etiketi belirlendi. Sony tarafından üretilen taşınabilir cihaz mart ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

Bilkom Garantili PlayStation 5 Fiyatları Belli Oldu: Beklenenden Daha Ucuz!
OYUN

Bilkom Garantili PlayStation 5 Fiyatları Belli Oldu: Beklenenden Daha Ucuz!

Bildiğiniz gibi bir süre önce Sony, PlayStation Türkiye operasyonlarını durdurmuştu. Sonrasında PlayStation Türkiye distribütörlüğünü Bilkom'un üstlendiği açıklanmıştı.

Taşınabilir PlayStation cihazı hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu cihaz ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR