PS4 ve PS5 Yeniden mi Kırılıyor? Ünlü Hacker'dan Açıklama!

Ünlü hacker TheFloW, PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerine önemli bir duyuruda bulundu. İşte detaylar!

PS4 ve PS5 Yeniden mi Kırılıyor? Ünlü Hacker'dan Açıklama!

Konu PlayStation olduğunda hack ile ilgili gelen söylentiler çok geçmeden oyuncuların ana odağı oluyor. Özellikle PlayStation 3 ile adından söz ettiren TheFloW'dan gelen son haberler topluluğu bir kez daha heyecanlandırdı.

LinkedIn'de PlayStation 4 ve 5 sistemlerinde önemli bir güvenlik açığı tespit ettiğini ve Sony'nin HackerOne programından 10.000 dolarlık bir ödül kazandığını açıklayan TheFloW, oyunseverlere "Konsollarınızı güncellemeyin!" çağrısında bulundu.

PS4 ve PS5 kullanıcıları bir süredir yalnızca eski aygıt yazılımı sürümlerinde kullanılabilen jailbreak'lere sahipti. TheFloW'un yeni duyurusu oyunseverleri meraka sürükledi.

Sony, Beklenmedik Bir Açığa mı Yol Açtı?

PS4 ve PS5 Yeniden mi Kırılıyor? Ünlü Hacker'dan Açıklama!

Sony özellikle PlayStation 5'te yaşanan son açıktan sonra getirdiği güncelleme ile bir daha böyle bir duruma izin vermeyeceğinin sinyallerini vermiş olsa da yine bir açığa neden olacak bir hata mı yaptı?

PlayStation hack sahnesi, PSP ve PS3 günlerinden bu yana önemli ölçüde gelişti. Günümüzde yeni cihazların gelişmiş güvenliği, ücretsiz veya düşük maliyetli oyun seçeneklerinin bulunması ve PS4 ve PS5 mimarisinin normal bilgisayarlara benzerliği, bu tür durumların daha az yaşanmasını sağladı.

TheFloW'un PS5 aygıt yazılımını güncellememe uyarısı büyük bir şeyin yaklaşmakta olduğunun işareti olabilir.

PlayStation 5 Slim, Resmi Olarak Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatlar!
OYUN

PlayStation 5 Slim, Resmi Olarak Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatlar!

Sony, yenilenen PlayStation 5 Slim'in diskli ve dijital sürümlerini resmî olarak Türkiye'de satışa sundu. İşte detaylar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.