PUBG PC Sürümünün Adı Değiştirildi

PUBG PC versiyonun ismi değiştirildi. Oyunun adının ise Krafton tarafından temmuz ayında habersiz verilmeden değiştirildiği ortaya çıktı. İşte tüm ayrıntılar!

PUBG PC sürümünün isminde değişikliğe gidildi. PlayerUnknown's Battlegrounds olarak bilinen video oyununun artık yeni bir ismi var. Yayıncı Krafton, değişikliği herkesten gizli olarak temmuz ayında yapmış.

PUBG PC Sürümünün Yeni Adı Ne Oldu?

PlayerUnknown's Battlegrounds'un ismi, PUBG: Battlegrounds olarak değiştirildi. Oyunun resmi Twitter hesabının ismi de PUBG: Battlegrounds olarak değiştirildi. Genel olarak bakıldığında iki isim arasında hiçbir fark görünmese de yeniden markalama açısından atılan iyi bir adım olabilir.

PUBG evreninde yer alan çeşitli yeni video oyunları sayesinde evren sürekli olarak genişliyor. Her çıkan yeni oyun tıpkı diğer oyunlar gibi kısa sürede benimsenerek saatlerce oynanıyor. Bu da PUBG'nin başlı başına bir marka olmasını sağlıyor. Krafton'un karışıklık olmaması ve PUBG evrenindeki bütün video oyunlarının kolaylıkla ayırt edilebilmesini sağlamak için attığı adım oldukça mantıklı görünüyor.

PUBG Geliştiricisi, Korean Witcher Adlı Bir Oyun Geliştiriyor!
OYUN

PUBG Geliştiricisi, Korean Witcher Adlı Bir Oyun Geliştiriyor!

PUBG geliştiricisi ve yayıncısı Krafton, yeni ortaya atılan bir iddiaya göre Korean Witcher isimli yeni bir fantastik oyun geliştiriyor.

Krafton, yeniden markalama altında her ne kadar doğru bir adım atmış olsa da PUBG'nin açılımı olan PlayerUnknown's Battlegrounds'un tamamını alıp Battlegrounds'u bir kez daha kullanması, oyunun yeni adının oyuncular arasında da bir hayli tartışılmasına neden oldu.

PUBG PC Ücretsiz Olarak İndirilebilir

Krafton, K-Pop yıldızları Blackpink ile olan iş birliğini kutlamak için PUBG: Battlegrounds'u bir hafta boyunca hiçbir ücret ödenmeden oynanabilir hale getiriyor. PCGamesN'in haberine göre 10 Ağustos ila 16 Ağustos tarihlerinde oyunu oynamak için hiçbir şekilde ödeme yapmanıza gerek olmayacak.

Blackpink, 8 Ağustos'tan itibaren video oyununun hemen hemen her yerinde oyuncuların karşısına çıkacak. Bunun nasıl gerçekleşeceği hakkında fikir sahibi olmak için PUBG: Battlegrounds'un Twitter hesabından paylaşılan fragmanı izleyebilirsiniz.

Fragmandan da görülebileceği üzere Blackpink hem uçağın arkasında, binalarda, paraşütte yer alacak hem de oyunda pembe duman gibi ayrıntılar yer alacak.

PUBG'nin Animasyonu Geliyor

Geçen haftalarda PUBG animasyonu için Adi Shankar ile anlaşma imzalandı. Shankar, popüler battle royale türündeki video oyununun animasyonunu hazırlamak için kollarını sıvadı.

Animasyon dizisinin tam olarak ne zaman çıkacağı hakkında soru işaretlerini gideren bir açıklama ise yapılmadı fakat Shankar'ın heyecanına bakılacak olursa animasyon dizisi çok yakında PUBG hayranları ile buluşabilir.

YORUMLAR