339 TL Değerindeki Rainbow Six Siege Ücretsiz Oldu!

Ubisoft tarafından alınan kararla Rainbow Six Siege kısa süreliğine ücretsiz oldu. İşte oyunun ücret ödenmeden oynanabilmesi için yapılması gerekenler!

Rainbow Six Siege ücretsiz olarak oynanabilir hâle geldi. Yıllardır popülerliğini sürdürmeyi başaran oyunun yalnızca belirli süre boyunca ücretsiz olarak oynanabilmesi için birkaç adımın uygulanması gerekiyor. İşte Ubisoft tarafından başlatılan kampanyanın detayları!

Rainbow Six Siege Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu 21 Mart tarihine kadar ücretsiz hâle getirdi. Popüler oyunu belirlenen tarihe kadar ücret ödemeden oynayabilmek için ilk olarak Ubisoft'un kampanya için özel olarak oluşturduğu web sayfasını ziyaret edin. Açılan sayfa üzerinden oyunu oynamak istediğiniz platformu seçin.

Platformu seçtikten hemen sonra hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Ekranda yer alan talimatları uygulayarak oyunu indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunu yalnızca belirtilen tarihe kadar oynayabileceğinizi belirtmek gerekiyor.

Oyun,  Operation Deadly Omen yeni sezonun başlangıcını kutlamak için tam 1 hafta boyunca ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor.

Rainbow Six Siege Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i3 560 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
  • RAM: 6 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5870
  • : Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 61 GB kullanılabilir alan

1.925 TL Değerindeki Battlefield 2042 Ücretsiz Oluyor: Fırsatı Kaçırmayın!
OYUN

1.925 TL Değerindeki Battlefield 2042 Ücretsiz Oluyor: Fırsatı Kaçırmayın!

Çok yakında ücretsiz Battlefield 2042 kampanyası başlayacak. Yayıncılığını Electronic Arts'ın üstlendiği FPS oyunu kampanya sayesinde bir süre boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.

İki takımın mücadelesine tanık olduğumuz Rainbow Six Siege hakkında ne düşünüyorsunuz? Ubisoft'un popüler oyunu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR