Rakip Tanımayacak: Redmi K70 Ultra İçin Tarih Verildi!

Redmi K70 Ultra modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Peki, akıllı telefon neler sunacak?

Uzunca bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Redmi K70 Ultra ile ilgili somut gelişmeler yaşanıyor. Akıllı telefon daha önce çeşitli sertifikasyon sitelerinde ve performans testlerinde göründü. Bu sayede neler beklememiz gerektiğini büyük ölçüde biliyoruz. Son olarak, modelin tanıtım tarihi açıklandı.

Redmi K70 Ultra Tanıtım Tarihi Açıklandı: Peki Neler Sunacak?

Xiaomi, geçtiğimiz saatlerde paylaştığı posterle K70 Ultra modelinin tanıtım tarihini resmen açıkladı. Akıllı telefon, 19 Temmuz'da düzenlenecek bir Çin etkinliğinde Mix Fold 4 ve Mix Flip ile birlikte tanıtılacak.

Redmi K70 Ultra ile ilgili paylaşılan son görseller, cihazın 5.500 mAh bataryaya sahip olacağını, 120W hızlı şarjı destekleyeceğini ve Pengpai T1 çipiyle çalışacağını ortaya koyuyor. Ayrıca, akıllı telefonun üst çerçevesi 1,7 mm, alt çerçevesi ise 1,9 mm kalınlığında olacak. Bu, şirketin bugüne kadar ürettiği en ince alt çerçeve olarak lanse ediliyor.

Xiaomi Çin Pazarlama Departmanı Genel Müdür Yardımcısı ve Redmi markasının Genel Müdürü Wang Teng Thomas, yaklaşan Redmi K70 Ultra'nın ekran özelliklerini gözler önüne seren bir Weibo gönderisi paylaştı. Buna göre telefon; 1,5K çözünürlük sunan yeni bir C8+ ekranla çıkacak.

Sadece bunlarla sınırlı değil. Zira, cihazın panelinin 144 Hz yenileme hızı sunacağı ve üst düzey bir oyun deneyimi için PixelWorks X7 çipiyle kombine çalışacak. Dahası, ışık verimliliği açısından sektörde bir ilke imza atacak.

Redmi K70 Ultra, 2407FRK8EC model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Akıllı telefon yapılan tek çekirdekli testlerden 2 bin 218 ve çok çekirdekli testlerden ise 7 bin 457 puan almayı başardı. Böylece telefonun bazı özellikleri dolaylı yoldan da olsa belli oldu.

Geekbench veri tabanına göre akıllı telefon, MediaTek Dimensity 9300 Plus işlemcisinden güç alacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga; 1x 3.25 GHz ARM Cortex-X4, 3x 2.85 GHz ARM Cortex-X4 ve 4x 2.0 GHz ARM Cortex-A720 çekirdeklerine ek olarak Immortalis-G720 MC12 grafik birimiyle gelecek.

Akıllı telefon 120W hızlarında şarj olabilen 5000 mAh'lik bir bataryadan beslenecek. Ayrıca, 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama seçenekleriyle gelecek. Burada diğer bellek ve depolama seçeneklerinin olma ihtimalini de akıllardan çıkarmamak önemli. Bunun dışında cihazın 415 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağı söyleniyor.

 

Cihazın 50 Megapiksel Light Hunter 800 (OVX8000) ana sensör, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve ek bir 2 Megapiksel sensöre sahip olacağı söyleniyor. Son olarak kamera tarafında bir Leica iş birliği üzerinde de duruluyor.

Xiaomi Redmi Note 12 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?
MOBİL

Xiaomi Redmi Note 12 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

Şık tasarım ve kamera özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Redmi Note 12 su geçirir mi? Suya dayanıklılık IP derecesi nedir? İşte cevaplar!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.