Resident Evil Village Demo Süresi Uzatıldı: Ne Zamana Kadar İndirilebilecek?

Capcom tarafından Resident Evil Village demo süresi uzatıldı. Artık demoyu denemek için bir haftadan fazla zamanınız olacak.

Kullanıcılar tarafından yapılan geri dönüşler ışığında, son Resident Evil Village demo süresi uzatıldı. Artık demo, yirmi dört saat süreyle aktif olmayacak. Detaylar haberimizde. 

Eğer Resident Evil Village oyununu çıkışından önce denemeyi istiyorsanız, önümüzdeki hafta sonu bir fırsatınız daha olacak. Bildiğiniz gibi ilk olarak 18 Nisan 2021 tarihinde köy bölümünü, ikinci olarak da 24 Nisan 2021 tarihinde kale bölümünü oynadığımız iki farklı oynanabilir demo yayınlanmıştı. Ne var ki bu iki demo da sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu. 

Önümüzdeki 2 Mayıs 2021 Pazar günü TSİ 03:00 sıralarında üçüncü demo yayınlanacak. Bu defa sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 değil, PC (Steam) Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları da oyunu çıkışından önce deneme fırsatı bulacaklar. Toplamda bir saat oynanış süresinin olacağı demo, hem kale hem de köy bölümlerini içerecek. Ne var ki herhangi bir kısıtlamanın olmaması ile nasıl değerlendireceğimiz ise tamamıyla bize bırakılacak. 

İkinci Resident Evil sunumu sırasında Capcom tarafından yapılan açıklama ile son demonun, önceki ikisine göre sekiz saat değil de yirmi dört saat süreyle aktif olacağı söylenmişti. Bugün ise bizleri çok sevindirebilecek yeni bir açıklama yapıldı. Öyle ki, son demoyu denemek için epey bir zamanımızın olacağını öğrenmiş bulunmaktayız. 

Resident Evil Village Demo Süresi Ne Kadar Olacak? 

Resident Evil Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Capcom, kullanıcılar tarafından yapılan geri dönüşleri dikkate aldığını dile getirdi. Devamında ise bir gün süreyle aktif olacağı söylenen üçüncü ve son demonun, sekiz gün boyunca indirilerek oynanabileceğini müjdeledi. Yani 2 Mayıs 2021 Pazar günü TSİ 03:00 sıralarında sunulacak demoyu denemek için 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü TSİ 03:00’a kadar zamanınız olacak. 

Resident Evil Village Konusu 

Resident Evil 7: Biohazard için devam niteliği taşıyacak olan oyunda, yine Ethan Winters rolünde olacağız. Eşimiz Mia ile nihayet huzurlu bir hayat sürmeye başlamışken geri dönen Chris Redfield ile kendimizi yine büyük bir kabusun içinde bulacak ve çocuğumuz Rose’un kaçırılması ile önce karlarla kaplı ve kurt adamlar dahil farklı türdeki ürkütücü yaratıkların cirit attığı bir köye ve sonrasında da devasa bir kaleye doğru yola çıkacağız. 

Yeni Resident Evil Sunumunda Gösterilenler
OYUN

Yeni Resident Evil Sunumunda Gösterilenler

Bildiğiniz gibi Capcom, Ocak ayı içerisinde gerçekleştirdiği Resident Evil sunumu ile seri genelinde yaşanan son gelişmeleri bizlere aktarmıştı.

YORUMLAR