Riot Games Müjdeyi Verdi: Valorant'ın PlayStation'a Geleceği Tarih Belli Oldu

Riot Games, Summer Game Fest 2024'te müjdeyi verdi. Valorant, çok yakında PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için geliyor.

Çok değil sadece dört yıl önce hayatımıza gren Valorant, kuşkusuz şimdiden oyun dünyasının en ikonik yapımlarından biri. Yine de Riot Games başardıklarıyla yetinmiyor ve daha fazlası için oyunu gelişmeye devam ediyor.

Bu gelişmelerin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen şirket, Summer Game Fest 2024'te müjdeyi verdi. Valorant, çok yakında PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için geliyor. İşte ayrıntılar...

Valorant, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e Geliyor

Riot Games, Summer Game Fest 2024'te Valorant'ın PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarına çıkış yapacağını duyurdu. Buna göre oyun, 14 Haziran'da PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e gelecek.

Bildiğiniz üzere Valorant, uğruna e-spor turnuvaları düzenlenen oldukça rekabetçi ve kontrolleri zor bir oyun. Bu nedenle konsoldaki mekaniklerin test edilmesi oldukça önemli. Bu nedenle tam sürümünün çıkış tarihi şimdilik belli değil.  Ne yazık ki benzer şekilde kapalı beta süreci hakkındaki bilgiler de şimdilik sınırlı.

Valorant Mobile Ne Zaman Çıkacak?
OYUN

Valorant Mobile Ne Zaman Çıkacak?

Valorant Mobile çıkış tarihi ne zaman? Valorant Mobile Android ve iOS sistem gereksinimleri neler? Bu soruların yanıtını merak edenler için rehber hazırladık.

Yine de şimdiden tahmin edebiliriz ki çarpraz platform desteği rekabeti negatif etkileyeceğinden PC oyuncularına açık olması beklenmiyor. Ancak PlayStation ve Xbox oyuncularının birbirine karşı mücadele edebileceğine kesin gözüyle bakılıyor.