RoboCop: Rogue City Çıkış Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi (Video)

RoboCop: Rogue City çıkış tarihi yine ertelendi. Peki, RoboCop karakterini kontrol edeceğimiz video oyunu ne zaman piyasaya sürülecek?

RoboCop: Rogue City oyununun çıkış tarihi ile ilgili üzücü bir karar alındı. Duyurulduğu ilk günden itibaren merak içerisinde beklenen yeni RoboCop oyunu için yeni bir tarih verildi. Peki, RoboCop: Rogue City ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.

Dünya çapında büyük bir popülerliğe sahip olan RoboCop'un hayranlarını oldukça sevindirecek bir gelişme yaşanmıştı. Nacon Connect 2021 etkinliği sırasında yeni RoboCop oyunu duyurulmuştu.

RoboCop: Rogue City Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Teyon tarafından geliştirilen RoboCop: Rogue City isimli video oyununun çıkış tarihi ertelendi. Uzun bir süredir çoğu oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni Robocop oyunu 2 Kasım 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek. Switch sürümü ise daha ileri bir tarihte çıkacak.

Teyon daha önce Terminator: Resistance, Heavy Fire: Special Operations ve Robot Rescue gibi yapımlarda yer almıştı. Özellikle Terminator: Resistance, çok sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenilmişti.

Video oyununda Alex Murphy yani RoboCop'u kontrol edeceğiz. Birinci şahıs aksiyon macera türündeki yapımda suçlularla mücadele edeceğiz. Yayıncılığını Nacon'un üstlendiği yapımda Teyon ile Metro Goldwyn Mayer (MGM) isimli film stüdyosu iş birliği yapıyor.

Ubisoft Oyunlarında %85'e Varan İndirim: Bu Fırsat Kaçmaz!
OYUN

Ubisoft Oyunlarında %85'e Varan İndirim: Bu Fırsat Kaçmaz!

Başlatılan bir kampanya kapsamında Ubisoft oyunları indirime girdi. İndirime giren oyunlar arasında Far Cry 6'dan Child of Light'a kadar pek çok yapım yer alıyor.

Yeni RoboCop oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuna ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR