Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 Geekbench Puanları Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5, Geekbench puanları ile gündeme geldi. İşte yeni katlanabilir akıllı telefon modellerinin sergilediği performans!

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 Geekbench puanları gün yüzüne çıktı. Peki, teknoloji devinin yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 Geekbench testinde nasıl bir performans sergiledi?

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 Geekbench Puanları Belli Oldu

SM-F946U model numarasına sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 5 isimli katlanabilir akıllı telefon modeli tekli çekirdek testinde 2014 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5022 puan almayı başardı.

SM-F731U model numarasına sahip katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy Z Flip 5 tekli çekirdek testinde 2030 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5213 puan aldı. Galaxy S23 serisi aynı testte 1500 ve 4900 civarlarında puan almıştı.

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen telefonların test sonuçlarının Geekbench 6'dan elde edildiğini belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla Geekbench 5'te elde edilen puanlar ile karşılaştırmak pek doğru değildir.

Geekbench test sonuçlarında yer alan bilgilere göre Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modellerinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi yer alacak. Galaxy Z Fold 5'te 12 GB, Galaxy Z Flip 5'te ise 8 GB RAM bulunacak.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy Z Flip 5 Özellikleri ve Fiyatı

Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından yapılan tanıtımla beraber Samsung Galaxy Z Flip 5 özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, Samsung marka yeni katlanabilir akıllı telefon modeli neler sunuyor? Bu yazıda Galaxy Z Flip 5'e dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

Samsung tarafından yakında tanıtılması beklenen yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşünceleri aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy Z Fold 5 Özellikleri ve Fiyatı

Katlanabilir akıllı telefon kullanmaktan keyif alan kullanıcılar tarafından heyecan içerisinde beklenen cihazlar arasında Samsung Galaxy Z Fold 5 modeli de bulunuyordu.

YORUMLAR