Samsung Galaxy Z Fold 6 Görüntüleri Ortaya Çıktı: Özellikleri Netleşiyor!

Samsung'un yeni katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Fold 6'ya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Telefonun bazı özellikleri de belli oldu. İşte detaylar!

Galaxy Z Fold 6 ile ilgili bir takım söylentiler gelmeye devam ediyor. Dün de Samsung'un yeni katlanabilir telefon modelleri ve Galaxy Ring, Galaxy XR için çalışmalarının sonların yaklaştığı netleşmiş oldu.

Temmuz ayında piyasaya çıkması beklenen ürünler arasında en dikkat çeken isim de Galaxy Z Fold 6. Bir önceki modele göre daha yüksek donanıma sahip olması beklenen katlanabilir telefonun tasarım görüntüleri OnLeaks tarafından paylaşıldı.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Tasarımı

Görüntülerden de anlaşılacağı üzere Galaxy Z Fold 6'nın görünümü piyasaya son sürülen S24 modeli ile benzerlik gösteriyor. Koyu gri renkte gördüğümüz telefon modeli, S24 serisiyle uyumlu kutu şeklinde bir çerçeveye sahip.

Telefonun üst ve alt kısmında bağlantı noktaları yer alıyor. Üst kısımda üç mikrofon ve bir hoparlör ızgarası yer alırken alt kısımda USB-C bağlantı noktasıyla birlikte bir mikrofon ve hoparlör yer alıyor.

Yerleşik parmak izi tarayıcısına sahip güç düğmesi, sağ taraftaki ses tuşları ve sol taraftaki SIM kart yuvası da tasarıma dair gözle görülür birkaç detay olarak karşımıza çıkıyor. Galaxy Z Fold 5'teki gibi üçlü kamera sistemi ve kamera modülünün yanındaki flaş arka kısımda yer alıyor.

İç tarafta ise delikli bir selfie kamerası ile ekran altı selfie kamerası bulunuyor. Galaxy Z Fold 6'nın Temmuz'daki Unpacked etkinliğinde tanıtılması ve Ağustos'ta da satışa çıkması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 6 Beklenen Özelleri

  • Ekran: 7,6 inç Dinamik AMOLED
  • Ekran yenileme hızı: 120 Hz
  • Cihazın açık haldeki boyutları: 153,5 x 132,5 x 6,1
  • Cihazın kapalı haldeki boyutları: 154,9 x 129,9 x 6,1
  • Arka kamera: 50 MP + 12 MP + 10 MP
  • Ön kamera: 10 MP + 4 MP
  • İşletim Sistemi: Android 14 ONE UI 6.1.1
  • RAM: 12 GB - 16 GB
  • Depolama: 1 TB'a kadar seçenek olacak

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy Z Fold 6 özellikleri, büyük ekrana sahip katlanabilir telefon kullanmaktan keyif alan kişiler tarafından oldukça merak ediliyor.

YORUMLAR