ŞOK, Dev Bir İndirimle PlayStation 5 Slim Satıyor: Bu Fırsatı Kaçırmayın!

ŞOK, oyuncuları sevindirecek yeni bir haberle karşımıza çıkıyor. 22 Nisan tarihine kadar uygun fiyatlı PlayStation 5 Slim satışı yapılacak. İşte detaylar!

Günümüzde zincir marketlerde temel gıda dışında pek çok farklı ürün grubuna rastlamak mümkün. Örneğin yeni bir televizyona, telefona, bilgisayara ve oyun konsoluna mı ihtiyacın var, bunun için tek yapman gereken evine en yakın A101, BİM ya da ŞOK mağazasına gitmek.

Üstelik bu mağazalar piyasadan çok daha ucuza ürün satıyor ve bu sayede kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor. Biz de Tamindir olarak bu fırsatları kaçırmamanız adına düzenli bir şekilde A101, Şok ve Bim Aktüel ürünlerini sizinle paylaşıyoruz.

ŞOK, Ucuz PlayStation 5 Slim Satıyor

Her ne kadar üç büyük market zinciri de çoğu zaman benzer ürünler sunsa da zaman zaman bir tanesi ekstra vurgulanmaya hak edecek ürünlerle karşımıza çıkıyor. Son olarak ŞOK, 1 TB'lık PlayStation Slim modelini piyasa fiyatının çok daha altında satarak bunu yaptı.

ŞOK market, 22 Nisan'a kadar tüm Türkiye'deki mağazalarında pek çok diğer teknolojik ürünün yanı sıra uygun fiyatlı PlayStation Slim satacak. İki yıl resmi garantili olan ürün, aynı zamanda 6 taksit imkanıyla geliyor.

Sony'nin yakın zaman önce piyasaya sürdüğü PS 5 Slim, 1 TB'lık geniş bir depolama alanına sahip. x86-64-AMD işlemciye sahip olan ürün oldukça uygun bir fiyata satışa çıkıyor. PlayStation Slim, ŞOK mağazalarında 21.499 TL'lik bir fiyat etiketiyle sergileniyor.

Dijital sürüm haricinde PlayStation 5 Slim 1 TB Konsol + Çift DualSense modeli de 24.999 TL gibi avantajlı bir fiyatla sunuluyor.

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri
TEKNOLOJİ

A101, Şok ve Bim Aktüel: 15-22 Nisan Teknoloji Ürünleri

Yakın zamanda yeni bir teknolojik ürün satın almaya hazırlanıyorsanız, perakende mağazalar tarafından satışa sunulan aktüel ürünlere göz atmak isteyebilirsiniz.

Cihazın ülkemizdeki satış fiyatı ise 30.999 TL. Yani ŞOK, 9.500 TL gibi ciddi bir indirimle PS Slim Dijital Sürüm modeline erişebilmenize imkan veriyor.

YORUMLAR