Spider-Man 2 Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Yeni Örümcek Adam oyununda Venom'u seslendiren Tony Todd, Spider-Man 2 çıkış tarihi ne zaman sorusunu yanıtladı. Peki, yeni video oyunu ne zaman çıkacak?

Marvel's Spider-Man 2'de Venom karakterini seslendiren Tony Todd, yeni Spider-Man oyununun ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. Böylelikle Spider-Man 2 çıkış tarihi belli oldu. Todd tarafından yapılan açıklamaya dair detaylar haberimizde.

Marvel's Spider-Man 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Spider-Man 2 isimli yeni Örümcek Adam oyunu ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Çok sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Tony Todd, Marvel's Spider-Man 2 oyununun 2023 yılının eylül ayı içerisinde piyasaya sürüleceğini ileri sürdü. Insomniac, oyunun çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı fakat daha önce söz konusu yapımın sonbahar mevsiminde satışa sunulacağına yönelik bir iddia ortaya atılmıştı.

Platoon, Candyman ve Final Destination gibi filmlerde rol alan Todd'un 2021 yılında yeni Spider-Man oyununda Venom karakterini seslendireceği duyurulmuştu. Ayrıca Peter Parker'ı Yuri Lowenthal, Miles Morales karakterini ise Nadji Jeter'in seslendireceği söyleniyor.

İlk olarak 2018 yılında PlayStation 4, 2020 yılında PlayStation 5, 2022 yılının ağustos ayında ise PC platformuna çıkan Marvel’s Spider-Man, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip.

Bir Dönemin Popüler Battlefield Oyunları Satıştan Kaldırılıyor!
OYUN

Bir Dönemin Popüler Battlefield Oyunları Satıştan Kaldırılıyor!

Electronic Arts (EA) tarafından alınan karara göre bir dönem dünya genelinde oldukça büyük bir popülerlik elde eden bazı Battlefield oyunları satıştan kaldırılacak.

Insomniac Games tarafından geliştirilmekte olan yeni Spider-Man oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni Örümcek Adam oyunu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR