Spider-Man 4 Filmi Vizyona Girecek mi? Marvel Yönetmeninden Açıklama Geldi!

Yeni bir Spider-Man filminin çıkacağına yönelik söylentiler uzunca bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Artık Marvel yönetmeni sessizliğini bozdu. İşte detaylar!

Son zamanlarda Spider-Man 4 hakkında çok fazla konuşulmaya başlandı ve yılbaşı döneminde de yeni söylentiler ortaya çıkmıştı. Sony ve Marvel'in iki yıl önce onayladığı yeni Spider-Man filmi için hâlâ bir vizyon tarihi yok ancak içeriden birileri devam filmi hakkında daha fazla iddia edilen ayrıntı vermişti.

Daniel Richtman'a dayanan yeni bir rapora göre Marvel'in Spider-Man 4'ü 2025 yılında çekmeye başlayacağı iddia edilmişti. Eğer bu şekilde olsaydı Spider-Man 4, iki Avengers devam filminin arasında bir tarihte çıkacaktı.

Ancak öyle olmadı. Spider-Man üçlemesinin yönetmeni olan Sam Raimi, Örümcek Adam 4 filmi için açıklamalarda bulundu. Uzun bir süredir dolaşan Spider-Man 4 filminin çekilip çekilmeyeceğine dair açıklamalarla söylentilere nokta koyuldu.

Peki Sony ve Marvel Neden Bu Kadar Bekledi?

Marvel hayranlarının ortaya attığı ve uzun bir süredir de çıkmasını bekledikleri yeni devam filmi, ne yazık ki ufukta görünmüyor. Spider-Man 4 için Maguire ve Raimi'nin birlikte çalışacağına dair söylendilerden sonra CBR nihayet yönetmene ulaştı ve bu iddiaların doğruluğunu sordu.

Verilen cevapla birlikte Marvel hayranları hayal kırıklığına uğradı. Çünkü yeni bir devam filmi üzerine herhangi bir çalışma olmadığı açıklandı. Raimi şunları söyledi:

"Bunu henüz duymadım, okudum ama aslında henüz üzerinde çalışmıyorum. Demek istediğim, Marvel ve Columbia mevcut Spider-Man'leri ve oradaki pistleriyle o kadar başarılılar ki bana dönüp 'Bu hikayeyi biz de anlatabiliriz!' diyeceklerini sanmıyorum. Emin değilim. Ama yeni Örümcek Adam filmlerinin hepsini seviyorum. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'u çok sevdim. Tobey'i (Maguire) yeniden bu filmde görmek gerçekten çok güçlüydü. Tobey'le bu konuyu konuşmadım ama belki Marvel ya da Columbia Pictures konuşmuştur. Ancak Marvel'la yakın zamanda Doctor Strange in the Multiverse of Madness adlı bir filmde çalıştım. Bu yüzden onlarla aram çok iyi. Eğer çalışmalar devam ediyor olsaydı bunu duyacağımdan eminim."

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?
LİSTELER

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. Ve bunun gerçekte ne anlama geldiğini görmemiş olsak da, Loki'de yer alan ipuçlarından ve gelecek projelerin fragmanlarından, evrenin zaman çizelgesinin daha da döngüselleşeceğini anlayabiliyoruz.

MCU hâlihazırda Spider-Man: Freshman Year (yeni adıyla Your Friendly Neighborhood Spider-Man) adlı animasyon dizisi üzerinde çalışıyor. Bu animasyon dizisinin de 2 Kasım 2024 tarihinde geleceği söyleniyor.

YORUMLAR