Sızıntılar Sonrası State of Play Etkinliği Duyuruldu: İşte Tarihi!

Sony, 2024 yılının ilk State of Play etkinliğini duyurdu. 15’ten fazla yeni oyunu kapsayacak etkinliğin tarihi verildi. İşte detaylar!

Yeni PlayStation 5 Oyunları Duyuruluyor! State of Play Etkinliği Nasıl İzlenir?

Xbox yıla Indiana Jones and the Great Circle’ın ilk bakışını içeren bir tanımla girerken Sony ise Xbox'tan kısa bir süre sonra 2024 yılının ilk State of Play etkinliğini duyurdu.

Son State of Play etkinliği Eylül ayında gerçekleşmiş ve Final Fantasy VII Rebirth için bir çıkış tarihi duyurusu ve Spider-Man 2 için uzun bir fragman yer almıştı. Sony, yaklaşan canlı yayında Stellar Blade ve Rise of the Ronin de dahil olmak üzere 15'ten fazla oyunu kapsayacak ve etkinlik 40 dakika süreceğini belirtti.

Ayrıca muhtemelen Helldivers 2 ve Silent Hill 2 remake gibi diğer PlayStation oyunlarıyla birlikte Rebirth'ten daha fazlasını göreceğiz.

Yeni PlayStation 5 Oyunları Duyuruluyor! State of Play Etkinliği Nasıl İzlenir?

State of Play Etkinliği Ne Zaman Gerçekleşecek?

Sony, yılın ilk State of Play etkinliğini 31 Ocak günü saat 01:00’de (30 Ocak’ı 31 Ocak’a bağlayan gece) PlayStation'ın YouTube, Twitch ve TikTok hesaplarında gerçekleştirileceğini duyurdu.

40 dakika uzunluğunda olacak olan etkinlikte Sony, “2024 ve sonrasında PS5 ve PS VR2'ye gelecek oyunları” kapsayan 15'ten fazla oyunun yer alacağını söylüyor.

State of Play Etkinliği Nasıl İzlenir?

30 Ocak’ı 31 Ocak’a bağlayan gece Türkiye saati ile 01:00’de başlayacak olan State of Play etkinliğini aşağıdaki YouTube canlı yayını üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir Sonraki PlayStation State of Play Etkinliğinde Tanıtılacak Oyunlar Ortaya Çıktı!
OYUN

Bir Sonraki PlayStation State of Play Etkinliğinde Tanıtılacak Oyunlar Ortaya Çıktı!

Sony, PlayStation konsolları için yeni bir State of Play etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor ve eğer sızıntı doğruysa etkinliğin tamamı gün yüzüne çıkmış olabilir.

Peki sizin yeni State of Play etkinliğinden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR