Steam Yıl Özeti Yayımlandı: Nasıl Bakılır?

Steam, kullanıcıların yıllık oyun geçmişini görebilecekleri 2023 özetini yayımladı. İşte detaylar!

Yıl içinde yapılan aktivitelerin özeti akımının bir örneği de Steam'den geldi. Kullanıcıların 2023 yılı içerisinde oyunlarda geçirdikleri zamanı görebilecekleri Steam Yılın Özeti, 18 Aralık itibarıyla erişilebilir durumda.

Yıl içerisinde oynadığınız oyunların dağılım olarak yüzdesi ve oynama saatine ulaşabildiğiniz Steam Yılın Özeti'nde aynı zamanda başarımlar da yer alıyor. En çok oynadığınız oyunlardan, aylık tablo ile ne kadar süre oynadığınıza kadar detaylıca size bir analiz sunuyor.

Steam Yıl Özeti Yayımlandı: Nasıl Bakılır?

Steam Yılın Özeti'ne Nasıl Bakılır?

Özetinizi görmek için buraya tıklayarak platformun hazırladığı özel siteye erişebilirsiniz. Kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaptığınız takdirde yıl içerisinde Steam'deki aktivitenizi görebilir hale geleceksiniz.

Detaylı bir analize sahip olan Steam Yılın Özeti'nde oyun türleri dağılımı, en uzun oynama serisi, yeni yayınlanan ve yakın zamandaki favorilerin listesi gibi detaylı veriler yer alıyor.

Aynı zamanda dilediğiniz takdirde sayfanın sağ üstünde yer alan bağlantı paylaşımı bölümünden Steam Yılın Özeti'inizi istediğiniz kişilerle paylaşabiliyorsunuz. Steam, aktif sosyal medya kullanıcıları için hazır kırpılmış görseller dahi hazırlamış!

Bu sene sizin en çok oynadığınız oyun hangisi? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

2023 Steam Ödülleri İçin Oylama Başlıyor: Tarih Verildi!
OYUN

2023 Steam Ödülleri İçin Oylama Başlıyor: Tarih Verildi!

Valve tarafından yapılan duyuruyla beraber 2023 Steam Ödülleri için oylama sürecinin hangi tarihte başlayacağı belli oldu.

YORUMLAR