Stranger Things 5. Sezon Geliyor: Tarih Verildi!

Netflix'in sevilen maceralı bilim kurgu dizisi yeni yılda tekrar başlıyor. İşte detaylar!

Netflix'in bilim kurgu dizisi Stranger Things'in final sezonu için çalışmalara 2025 yılında devam edilecek. Hollywood grevlerinin tamamen sona ermesiyle birlikte yapım şirketleri tekrar işe koyulacak. Çekimlerin planlamasına göre Stranger Things, ocak ayının başlarında tekrar çalışmaya başlayacak.

Kaynaklara göre yeni yılıın hemen ardından 5 Ocak ile 8 Ocak arasındaki tarihlerde dizi, çekimlere geri dönecek. Bu tarihe kadar senaryonun okumalarının birkaç hafta içinde başlaması bekleniyor ve kadronun şu anda Atlanta, Georgia'da olduğu söyleniyor. SAG-AFTRA stüdyolarla geçici bir anlaşma sağladıktan sonra kasım ayının ortalarında, David Harbour'ın önümüzdeki hafta sonu Atlanta'ya gönderileceği belirtildi.

Stranger Things, Kameralar Önünde Final Sezonu İçin Hazır

WGA grevi mayıs ayında başladığında Stranger Things, yapıma ara veren ilk dizilerden biriydi. Bu durumdan Stranger Things, House of the Dragon, Blade dahil olmak üzere birçok yapım etkilendi. O zamanlar, dizi senaritleri Matt ve Ross Duffer, senaryo ekibine açıkça destek verdiklerini belirterek "çekimler başladığında durmaz" dedi. Şu anda, dizinin beşinci ve final sezonunun en erken 2025'te yayınlanması bekleniyor; önceki sezonun ve tüm dizinin kadrosunun geri döneceği söyleniyor. Netflix, aynı zamanda dizinin kadrosunun ilk sezon ile son sezon arasındaki geçen zamandan dolayı nasıl yaşlandığını açıklayacağını da belirtiyor.

Stranger Things Benzeri Diziler
Sinema

Stranger Things Benzeri Diziler

Matt Duffer ve Ross Duffer tarafından yaratılan dizinin yeni sezonunu beklerken Stranger Things benzeri diziler izleyerek keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Stranger Things hayranları, dizinin final sezonunun çıkışını dört gözle bekleyebilirler. Daha fazla güncelleme ve detay için bizleri takipte kalın!

YORUMLAR