The Last of Us Dizisinin Türkiye'deki Yayıncısı ve Yayın Tarihi Açıklandı

The Last of Us dizisinin Türkiye yayıncısı ve yayın tarihi açıklandı. İşte çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyunun dizi uyarlamasına dair detaylar!

The Last of Us Dizisinin Türkiye'deki Yayıncısı Belli Oldu

The Last of US dizisinin Türkiye yayıncısı ve yayın tarihi belli oldu. Peki, dünya çapında oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan video oyununun dizi uyarlaması ne zaman izleyicilerle buluşacak? Yaşanan gelişmeye dair merak edilen detaylar haberimizde.

Sevilen PlayStation oyunu The Last of Us'ın bildiğiniz üzere bir yılı aşkın süredir dizi çekimleri gerçekleştiriliyordu. Yakın zaman önce de dizinin çıkış tarihi belli olmuştu. Dizinin Türkiye'de yayımlanacağı platform ise merak konusuydu.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir afiş, dizinin Türkiye'de Bein Connect'in adını değiştirerek hayata sürdüğü Tod platformunda yayınlanacağının yanı sıra dizinin Türkiye'deki adının Bizden Geriye Kalanlar olacağını ortaya koyuyordu. Bunun üzerine dizinin adının Türkçeleştirilmesiyle ilgili pek çok kişi tarafından tepki gelmişti.

The Last of Us Dizisinin Yayın Tarihi Ne Zaman?

BluTV, sosyal medya hesabı üzerinden The Last of Us dizisi ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada "Karanlıkta kaybolduğunda ışığı ara" ifadelerine yer verildi ve dizinin 16 Ocak 2023 tarihinde BluTV üzerinden yayımlanacağı belirtildi.

The Last of Us Konusu Nedir?

2023'ün en çok beklenen dizilerinden biri PlayStation oyunu The Last of Us'ın diziye uyarlamasında başrolünde Joel'i Pedro Pascal canlandırırken, Dünya'nın sonu gelen bir virüsün tedavisini elinde tuttuğu düşünülen kız Ellie'yi ise Bella Ramsey canlandırıyor. Dizinin konusu ise şu şekilde:

"Hikâye, modern uygarlığın yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Hayatta kalmayı başaran Joel, 14 yaşındaki bir kız olan Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırıyor."

"Her ikisi de ABD'yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda olduklarından birbirleri için yaptıkları şeyler yürek burkan bir yolculuğa dönüşüyor."

Peki sizin diziye dair beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania Fragmanı Yayımlandı
Sinema

Ant-Man and The Wasp: Quantumania Fragmanı Yayımlandı

Ant-Man and The Wasp: Quantumania fragmanı paylaşıldı. Peki, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından merak içerisinde beklenen süper kahraman filminin fragmanı neler sunuyor? Yeni filme ilişkin ayrıntılar haberimizde.

YORUMLAR