Threads Gönderileri Şimdi de Facebook'a Geliyor!

Meta, Threads popülaritesini artırmak amacıyla gönderileri Instagram'dan sonra şimdi de Facebook'a taşıyor. İşte detaylar!

Threads Gönderileri Şimdi de Facebook'a Geliyor!

Meta, Threads'in giderek azalan popülaritesini yükseltmenin yeni yollarını arıyor. Meta'nın Threads gönderilerini Facebook'ta da tanıtmaya başladığı ortaya çıktı.

Meta son aylarda Threads gönderilerini Instagram'ın her yerine yerleştirmeye başlamıştı. Şirket şimdi bu durumu Facebook'a da taşımakta kararlı.

Threads'in günlük aktif kullanıcı sayısı son zamanlarda düşüyor ancak şirket yine de platformunun arkasında.

Threads Gönderileri Facebook'a Otomatik Olarak Yerleştirilecek

Threads Gönderileri Şimdi de Facebook'a Geliyor!

Yeni özelliğin adı "For you on Threads" ve Facebook akışında artık popüler Threads gönderileri otomatik olarak önerilecek, bu nedenle Thread gönderinizi Facebook'ta kendi başınıza paylaşamayacaksınız.

Meta'nın Facebook'ta hangi Threads gönderilerini önereceğini nasıl seçtiği henüz belli değil. Öte yandan, bazıları bu özelliğin kullanıcı gizliliğini nasıl etkileyebileceği konusunda endişeli. Threads, sınırlı bir arkadaş çevresiyle bir şeyler paylaşmak için tasarlanırken, bir Threads gönderisini Facebook'ta yayınlamak daha fazla dikkat çekebilir ve daha geniş bir kitleye maruz bırakabilir.

Şu anda Threads gönderilerini Facebook'tan uzak tutmanın bir yolu yok gibi görünüyor. Şirket, "geri bildirimleri dinlediğini" ve hâlâ özelliğin üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Threads'e Gelecek Yeni Özellikler Açıklandı!
SOSYAL MEDYA

Threads'e Gelecek Yeni Özellikler Açıklandı!

Threads, telefonunuzun ana ekranındaki kaybettiği yerini kazanma görevini, kullanıcılarının ilgisini çekecek yeni özellikleri düzenli olarak yayınlayarak yapmayı planlıyor.

Peki siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR