Bir TikTok Kullanıcısı, Atatürk'e Benziyor Diye Bir Saatte 500 Bin TL Kazandı!

Bir TikTok kullanıcısı, Atatürk'e benziyor diye bir saatte 500 bin TL kazandı. Canlı yayın bir anda sosyal medyada viral oldu. İşte ayrıntılar!

Bir TikTok kullancısı, Atatürk'e benzerliğini kullanarak sosyal medya üzerinden çok kısa bir sürede para topladı. Canlı yayına katılan kişilerin kullanıcıya hediye olarak para gönderdiği görüldü. 

Toplamda 1 Milyon TL Kazandı!

Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Serdar Görel adındaki kişi, TikTok hesabından bir canlı yayın açtı. Canlı yayına katılan kişilere İzmir Marşı dinleten Görel, bir saatte 500 bin TL kazandı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra toplanan para miktarı 1 Milyon TL oldu.

Daha önce de birçok kez canlı yayın açan Görel, Atatür'e olan benzerliğini adeta ticarete dökmüş durumda. Sosyal medyada Atatürk'ün söylediği sözleri canlandırarak videolar paylaşan Serdar Görel, bu hareketiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Görel'in canlı yayında çok kısa bir sürede 1 milyon TL hediye para alması, sosyal medyada gündem olmasına sebep oldu. Bazı kullanıcılar TikTok kullanıcısı Görel'i eleştirmekten çekinmedi.

TikTok Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

TikTok Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır?

TikTok'un popülerliği gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Popüler sosyal medya platformu TikTok, kullanıcıların müzik, filtreler ve diğer özelliklerle kısa videolar oluşturmasına olanak tanır.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki bölümden bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR