Tinder'dan Yeni Özellik: Aileniz Flört Tercihlerinize Karar Verebilecek!

Tinder'ın yeni özelliği Matchmaker kullanıcıların aşk hayatlarını bir adım öteye taşımayı hedefliyor. İşte o özelliğe dair tüm detaylar!

Bir tür flört uygulaması olan Tinder'ın yenilikçi özelliği Matchmaker'ı duyurdu. Tinder'ın yaptırdığı bir araştırmaya göre, genç bekarların yüzde 75'i, flört tercihlerini arkadaşlarıyla düzenli olarak tartışıyor, bu da flört sürecini optimize etmelerine yardımcı oluyor.

Tinder'ın bu yeni özelliği, kullanıcılarına flört tercihlerini tartışma ve önerme yetkisi vererek aşk hayatlarını bir adım öteye taşımayı hedefliyor.

Matchmaker, uygulama içinden arkadaşlarınızı ve ailenizi seçtiğiniz potansiyel eşleşmeleri görmeye ve önermeye davet etmenize olanak tanıyor, bu da aslında bir çeşit "arkadaş testi" olarak tanımlanabilir.

Son Söz Yine Kullanıcının

Şu an için ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada, Fransa ve Almanya dahil 15 ülkede kullanılabilen Tinder Matchmaker, yakın gelecekte dünya çapında erişime açılacak.

Kullanıcılar, doğrudan bir profil kartından veya uygulama ayarlarından bir Matchmaker oturumu başlatabilir ve bu oturumda en fazla 15 arkadaş veya aile üyesini davet ederek bağlantı kurabilirler.

Davet edilen kişiler, profil önerilerini Matchmaker oturumu sona ermeden önce yapmak için 24 saat süresi olacak. Ancak önemli bir ayrıntı, davet edilen kişilerin, davet eden kullanıcının hesabı adına potansiyel tarihlerle iletişim kuramayacaklarını veya mesaj gönderemeyeceklerini belirtiyor.

Matchmaker oturumu sona erdiğinde, Tinder kullanıcıları, sevdiklerinin hangi potansiyel eşleşmeleri önerdiğini gözden geçirebilirler. Ancak, profilleri beğenen kişiye, uygulamada kiminle iletişime geçeceği konusunda son sözü söyleme yetkisi verilmiştir. Tinder, çöpçatanların işaretlemedikçe, profillerin değiştirilmeyeceğini garanti ediyor.

En Popüler Arkadaş Bulma ve Sohbet Uygulamaları - 2024
MOBİL

En Popüler Arkadaş Bulma ve Sohbet Uygulamaları - 2024

Arkadaş bulma ve sohbet uygulamaları neler sorusunun yanıtını merak eden kişiler için popüler hizmetlerin yer aldığı bir liste hazırladık.

Siz Tinder kullanıcısı mısınız ve sizce bu özellik faydalı olacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR