Togg, Yeni Modellerinin İsimlerini Açıkladı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), yeni modellerinin isimlerini açıkladı. İşte model model kullanılan isimler ve anlamları!

Togg, Yeni Modellerinin İsimlerini Açıkladı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), dün T10X modelinin fiyatını açıklamasının ardından bugün de gelecek modellerinin isimlerini açıkladı. Togg, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla yeni Togg modellerinin isimlerini duyurdu.

Togg, ilk modeli T10X'in isimlendirmesinde T harfinin Türkiye ve Togg'dan geldiğini, 10'un C segmentini temsil ettiğini ve X'in SUV'a karşılık geldiğini belirtti. B segment ve diğer kasa tipleri için de bilgiler paylaşıldı.

Önümüzdeki dönemde toplamda 5 modelin üretileceği ve önce Türkiye'de sonra da Avrupa başta olmak üzere global pazarda satılması bekleniyor. Yeni Togg modellerinin isimleri şu şekilde olacak:

Togg Model İsimleri

  • Togg SUV: T10X
  • Togg Sedan: T10S
  • Togg Coupe: T8CX
  • Togg Kompakt SUV: T8X
  • Togg MPV: T8V veya T10V

Peki siz Togg modelleri ve isimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Togg Fiyatı Açıklandı: Ön Sipariş İçin Çekilişler Başladı
Otomobil

Togg Fiyatı Açıklandı: Ön Sipariş İçin Çekilişler Başladı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazının satış fiyatını, model ismini ve teknik özelliklerini açıkladı.

Togg'a Rakip Geliyor: Habaş'ın Yeni Modeli Ortaya Çıktı!
Otomobil

Togg'a Rakip Geliyor: Habaş'ın Yeni Modeli Ortaya Çıktı!

Habaş, 2021 yılında Honda'nın boşalan fabrikasını satın alarak araç üreteceği duyurusunu yapmıştı ancak bu duyurudan sonra şirketten herhangi bir açıklama gelmemişti.

YORUMLAR