Türkiye'deki Disney+ Abone Sayısı Belli Oldu

14 Haziran itibarıyla ülkemizde de hizmete giren dijital platform Disney+'ın Türkiye'de sahip olduğu abone sayısı açıklandı. İşte detaylar!

Türkiye'deki Disney+ Abone Sayısı Belli Oldu

Dünyanın en popüler dijital platformlarından biri olan Disney+'ın Türkiye'de hizmete girmesi büyük yankı uyandırmıştı. Kısa sürede binlerce abone toplayan platformun tanınırlığı her geçen gün arttı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir haberde ise Türkiye'deki Disney+ abone sayısı belli oldu.

En İyi Disney Plus Dizileri - 2024
Sinema

En İyi Disney Plus Dizileri - 2024

Dijital yayın hizmeti Disney Plus dizileri ile öne çıkıyor. Platformda uzun süre boyunca keyifli zaman geçirilmesine yardımcı olabilecek birbirinden başarılı yapımlar yer alıyor.

Dünya pazarında ve Türkiye'de Netflix ve Amazon gibi platformlarla rekabet içinde olan Disney+'ın kısa sürede kazandığı üye sayısı herkesi şaşırttı.

Türkiye'deki Disney+ Abone Sayısı Belli Oldu

Disney+ Dünya Genelinde Netflix'i Geride Bıraktı

Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre haziran ayında Türkiye pazarına girmesine rağmen kısa sürede abone sayısını artıran Disney+, toplamda 2 milyon abone barajını aştı. Disney+, platformun yıl sonuna kadar 3 milyon aboneyi geçmesini planlıyor.

Geride bıraktığımız aylarda dünya genelinde büyük sükse yaratan platform, milyonlarca yeni abone kazandı. Son açıklanan verilere göre 2022'nin ikinci ve üçüncü çeyreğinde 14,4 milyon kişi Disney+'a abone oldu. Disney+, bu artış sonrasında şimdiye kadar zirvede yerini koruyan Netflix'i tahtından etti. Dünya çapında 221 milyon aboneye ulaşan Disney+, en çok aboneye sahip platform oldu.

Disney Plus Paket Fiyatları Zamlanıyor
İNTERNET

Disney Plus Paket Fiyatları Zamlanıyor

Disney, ABD'de 8 Aralık'tan itibaren Disney Plus'ın fiyatını şu anki 7,99$/ay fiyatından 10,99$/ay'a yükselttiğini açıkladı.

YORUMLAR