Twitter'dan Süleyman Soylu'nun Paylaşımına Engel!

Twitter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun paylaşımına engel getirdi. Konu hakkındaki ayrıntıları bir araya getirdik.

twitter-suleyman-soylu-paylasimina-engel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan paylaşıma Twitter engel koydu.

Süleyman Soylu'nun paylaşımına Twitter neden engel koydu? Twitter tarafından neden böyle bir karar alındı? İşte tüm merak edilenler.

Twitter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Paylaşımını Engelledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

"Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı!"

Süleyman Soylu'nun yaptığı paylaşımın ardından Twitter engel koydu. Twitter yapılan paylaşımın beğenilmesini ve RT (ReTweet / Paylaşma) edilmesini engelledi. Twitter paylaşıma ayrıca "Bu Tweet, nefret davranışı hakkındaki Twitter Kuralları'nı ihlal etti. Ancak Twitter, Tweetin erişime açık kalmasının kamu yararına olabileceğini belirledi." mesajını ekledi.

twitter-icisleri-bakani-suleyman-soylu-nun-paylasimini-engelledi

Türkiye'de ilk kez bir siyasi ismin yaptığı paylaşıma engel getirildiği aktarılıyor. Twitter daha öncesinde eski ABD başkanı Donald Trump'ın tweetlerine de engel getirmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu henüz konu ile alakalı bir açıklamada bulunmadı. Twitter tarafından da sadece şu açıklama bulunuyor:

"Bu Tweet, nefret davranışı hakkındaki Twitter Kuralları'nı ihlal etti. Ancak Twitter, Tweetin erişime açık kalmasının kamu yararına olabileceğini belirledi."

Konu hakkında gelişmeler olur ise sizleri bilgilendireceğiz.

Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Twitter tarafından atılan adımı nasıl değerlendiriyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Twitter, dünyada olup biteni takip edebileceğiniz sosyal medya uygulamalarından biri. Dünyada ve Türkiye’de neler olup bitiyor? yüzlerce yerli-yabancı kaynaktan anlık olarak takip edebileceğiniz harika bir haber kaynağı. Twitter, aynı zamanda spor, eğlence, politika, moda ve daha pek çok ilgi alanınıza giren konuları takip edebileceğiniz geniş bir sosyal medya platformu.

YORUMLAR