95 TL Değerindeki Ücretsiz Epic Games Oyunu İndirmeye Sunuldu

Ücretsiz Epic Games oyunu indirmeye açıldı. Peki, kısa süreliğine ücretsiz olan başarılı video oyunu nasıl indirilir? İşte kampanyaya ilişkin tüm ayrıntılar!

Ücretsiz Epic Games Oyunu erişime açıldı. Popüler dijital oyun mağazası üzerinden ücretsiz olan video oyununu belirtilen süre zarfına kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Şirket tarafından başlatılan kampanyaya dair tüm ayrıntılar haberimizde.

Ücretsiz Epic Games Oyunu Nasıl İndirilir?

  • Epic Games tarafından kısa süreliğine ücretsiz hale getirilen video oyununu indirmek için ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan Epic Games Store isimli programı açın.
  • Epic Games Store programı açıldıktan sonra üyeliğinize giriş yapın.
  • Ana sayfanın üst kısımda yer alan arama kısma oyunun ismini yazın ve ardından ücretsiz yapımın sayfasını görüntüleyin.
  • "Yükle" butonuna tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra yeni bir sayfa açılacaktır.
  • Açılan sayfa üzerinden "Sipariş Ver" butonuna tıklayın. Bu işlemlerin ardından video oyunu kütüphananize eklenecektir. Kütüphaneyi açarak oyunu bilgisayarınıza indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

PUBG New State iOS ve Android'e Çıktı: Sistem Gereksinimleri Neler?
OYUN

PUBG New State iOS ve Android'e Çıktı: Sistem Gereksinimleri Neler?

PUBG New State iOS ve Android platformlarına çıkışını gerçekleştirdi. Peki, PUBG New State (PUBG Mobile 2) sistem gereksinimleri neler? Mobil cihazlar için geliştirilen yeni PUBG oyunu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Ücretsiz oyun verme işini bir gelenek haline getiren Epic Games, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure isimli oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı. 95 TL değerindeki video oyununu 16 Kasım 2021 saat 19.00'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Gearbox Software ve Stray Kite Studios tarafından geliştirilen video oyununda kralice esir alındı ve bu nedenle krallık tehdit altında. Tehlikeli ormanlarda, ürkütücü gömütlerde ve dehşet verici kalelerde savaşarak krallığı kurtarmaya çalışıyoruz.

Fantastik ögelerin yer aldığı yapımda iskelet, ejderha ve golemler ile mücadele ediyoruz. Oyunda 6 adet karakter bulunuyor ve her karakterin kendisine has yeteneği mevcut. Oyuncuların keyifli vakir geçirmesine imkan tanıyan yapım, tek oyunculu ve co-op modlarına sahip.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel i3 530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 805 2.5 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 780 3GB / AMD Radeon HD 7970 3GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama Alanı: 15 GB kullanılabilir alan

Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre oyunu minimum ayarda oynayabilmek için Nvidia Geforce GTX 780 3GB / AMD Radeon HD 7970 3GB ekran kartına sahip olmak gerekiyor. İşlemci tarafında ise Intel i3 530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 805 2.5 GHz isteniyor.

YORUMLAR