Uzi'nin El Chavo Albümü Spotify'da Engellendi

Geçtiğimiz yıl Spotify üzerinde Türkiye'de en çok dinlenen albüm olan El Chavo albümüne erişim engellendi. Peki, albüm kaldırılacak mı? İşte detaylar!

Uzi'nin El Chavo Albümü Spotify'da Engellendi

2022'ye damgasını vuran sanatçılardan biri olmayı başaran ünlü rapçi Uzi, El Chavo albümüyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Özellikle "Arasan Da" şarkısıyla 102 milyon dinlenmeye ulaşan rapçinin El Chavo albümü, Spotify'da en çok dinlenen albüm statüsüne erişmişti.

Ancak yakın zamanda yaşanan gelişmeler, ünlü rapçinin takipçilerini üzebilir. Çünkü 12 Ocak itibarıyla El Chavo albümüne erişilemiyor.

Uzi'nin El Chavo Albümü Spotify'da Engellendi

El Chavo Albümü Kaldırılacak Mı?

Uzi sahne adıyla rap kariyerindeki basamakları bir bir tırmanan Utku Cihan Yalçınkaya, 9 Eylül 2022 tarihinde piyasaya sürdüğü El Chavo albümüyle Türk rapseverlerin bir numaralı sanatçılarından biri haline gelmişti.

Çeşitli müzik platformlarında milyonlarca dinlenmeye erişen albüm, geçtiğimiz haftalarda YouTube tarafından "rahatsız edici görüntüler barındırıyor" olarak etiketlenmişti.

Ünlü rapçiye bir darbe de Spotify'dan geldi. El Chavo albümünün büyük bir bölümü Spotify üzerinde engellendi. 11 şarkının bulunduğu albümde şu an yalnızca "Arasan Da" şarkısı dinlenebiliyor.

Yaşanan sorun hakkında Uzi veya Spotify'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Albümün dinlenememesi sorunun neyden kaynaklandığı ise belirsiz.

Spotify'da Tüm Zamanların En Çok Dinlenen Şarkısı Değişti!
İNTERNET

Spotify'da Tüm Zamanların En Çok Dinlenen Şarkısı Değişti!

Popüler dijital müzik hizmeti Spotify'da tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı değişti. Bununla birlikte Shape of You şarkısı, en fazla dinlenen şarkı unvanını kaybetmiş oldu.

YORUMLAR