WhatsApp Çıkartma Arama Özelliği Aldı!

WhatsApp çıkartma arama özelliğine sahip oldu. Peki, popüler anlık mesajlaşma uygulamasında çıkartma arama özelliği nasıl kullanılır? İşte bütün ayrıntılar!

WhatsApp çıkartma arama özelliği geldi. Dünya genelinde büyük bir popülariteye sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikleri kullanıcıların kullanımına sunmaya devam ediyor. Yeni gelen özelliğe ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

WhatsApp Çıkartma Arama Özelliği Nasıl Kullanılır?

  • İlk olarak Android ya da iOS işletim sistemine sahip cihazınızda yüklü olan WhatsApp Messenger uygulamasını açın.
  • Bir sohbet penceresini görüntüleyin.
  • Sohbet penceresinde yer alan emoji simgesine dokunun.
  • Alt kısımda bulunan çıkartma simgesini seçin.
  • Ekranın sol alt köşesinde konumlanan arama butonuna dokunun.
  • Açılan sayfa üzerinden göndermek istediğiniz çıkartmaları arama kısmına yazarak çok hızlı ve pratik bir şekilde bulabilirsiniz. Böylece çıkartma listesinde uzun vakit geçirmek zorunda kalmazsınız.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp Messenger'da kullanıcılar, çıkartmalar sayesinde hiçbir kelime kullanmadan kendisini kolaylıkla ifade edebiliyor. Öyle ki, çıkartmaların popülaritesinin farkında olan WhatsApp, anlık mesajlaşma uygulamasının çıkartma özelliğine sürekli olarak yenilik getiriyor. Buna örnek olarak geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulan WhatsApp hareketli çıkartmalar özelliği verilebilir.

WhatsApp Messenger'a getirilen çıkartmalar özelliği her ne kadar kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılsa da çıkartma bulmak oldukça uzun vakit alabiliyor ve bu durum, kullanıcı deneyimini olumsuz yönde etkiliyor. Örneğin ruh halinize uygun bir çıkartma bulmak için çok sayıda çıkartma arasında gezinmeniz gerekebiliyor.

Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan mesajlaşma platformu, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde olumsuz yönde etkileyen bu sorunu ortadan kaldırmak için kollarını sıvamıştı. Şirketin geçtiğimiz aylarda çıkartma arama özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Popüler anlık mesajlaşma hizmeti, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile beraber söz konusu yeniliği uygulamaya eklediğini duyurdu.

Çıkartma arama özelliği Android ve iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar için kullanıma sunuldu. Yeni gelen özellik sayesinde kullanıcılar artık göndermek istedikleri çıkartmayı bulmak için çok vakit harcamayacak. Bu durum da kullanıcı deneyimini ciddi oranda üst seviyeye taşıyacak. Şirket tarafından Twitter üzerinden paylaşılan videoya aşağıda yer alan tweet üzerinden erişebilirsiniz.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma hizmetine gelen yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni özelliğe ilişkin düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

WhatsApp İhbar Özelliği Yolda: Ne İşe Yarayacak?
İNTERNET

WhatsApp İhbar Özelliği Yolda: Ne İşe Yarayacak?

WhatsApp ihbar özelliği ile güncellenecek. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olan WhatsApp'ın yeni özelliği gün yüzüne çıktı.

YORUMLAR