Whatsapp Durum Güncellemelerine Artık Sesli Notlar da Eklenebilecek

Whatsapp durum güncellemelerine yeni güncelleme ile artık sesli notlar da eklenebilecek. İşte detaylar!

Whatsapp Durum Güncellemelerine Artık Sesli Notlar da Eklenebilecek

WhatsApp'ın, kullanıcıların durum güncellemeleri olarak sesli notlar göndermelerine izin verecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Şu anda, resim ve videolar WhatsApp durumu olarak paylaşılabiliyorken yakında bu durum değişecek ve sesli notlar da Whatsapp durum güncellemelerinde paylaşılabilecek.

Meta'nın sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulamasının bu hareketi, insanların sesli notları durumları olarak paylaşmasını kolaylaştıracak. Bu özellik, Google Play Beta programı aracılığıyla kullanılabilen Android için WhatsApp beta v2.22.16.3'te tespit edildi ancak henüz test kullanıcıları tarafından kullanılamıyor. Durum güncellemesi olarak paylaşılan bir sesli notun "ses durumu" olarak adlandırılması muhtemel ve uçtan uca şifreleme ile korunduğu söyleniyor.

WhatsApp 'Eşlik Modu' Çift Cihazda Sohbetlerinizi Senkronize Edecek
İNTERNET

WhatsApp 'Eşlik Modu' Çift Cihazda Sohbetlerinizi Senkronize Edecek

Oldukça sınırlı bir kapasitede çoklu cihaz desteği ekledikten sonra WhatsApp, sohbet geçmişini daha fazla cihaz arasında senkronize etmenize izin verecek bir yardımcı mod üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

Son zamanlarda WhatsApp'ın, kullanıcıların iki akıllı telefon arasındaki sohbetleri senkronize etmesine izin verebilecek bir sohbet senkronizasyon özelliği geliştirdiği tespit edilmişti.

Whatsapp Durum Güncellemelerine Artık Sesli Notlar da Eklenebilecek

Whatsapp Durum Güncellemelerine Sesli Notlar Ne Zaman Eklenebilecek?

Yeni özellikle ilgili rapor ayrıca durum sekmesinin alt kısmında sesli not simgesini gösteren ve kullanıcılara özelliğin kullanıma sunulmaya başladığında nasıl görünebileceği hakkında fikir veren bir ekran görüntüsünü de içeriyor. Ses durumu, uçtan uca şifreleme ile korunacak ve durum gizlilik ayarlarında seçilen kişiler tarafından görülebilecektir. Özellik, beta test kullanıcılarına veya genel halka sunulmadan önce diğer özelliklerde olduğu gibi değişebilir.

Peki siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR