WhatsApp Profil Fotoğrafının Ekran Görüntüsünü Almayı Engelledi!

WhatsApp profil fotoğrafının ekran görüntüsü alma işlemini engelleyen yeni bir özelliği kullanıma sunmaya başladı. İşte SS almayı önleyen özellik!

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasındaki lider konumunu korumaya devam eden WhatsApp, son dönemdeki yeni özellikleri ve güncellemeleri ile gündemden düşmüyor. Platforma gelen yeni özellik, profil fotoğraflarının ekran görüntüsünün alınmasını engelliyor.

WhatsApp'ta Profil Resiminin Ekran Görüntüsünü Alma Tarihe Karışıyor

WaBetaInfo, geçtiğimiz haftalarda WhatsApp'ta profil fotoğrafını SS alma işleminin yapılmasını engelleyecek yeni bir özellik üzerinde çalışıldığını gün yüzüne çıkarmıştı. Hatta bu özelliğin bir ekran görüntüsü de paylaşılmıştı. Bu görsele aşağıdan bakabilirsiniz.

Uygulamanın daha güvenli ve rahat bir şekilde kullanılmasına yardım edecek özellik ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni özellik Android kullanıcıları için kullanıma sunulmaya başlandı. Bu yenilik, çok yakında tüm Android kullanıcılarını kapsayacaktır.

Android cihaza sahip kullanıcılar, uygulama üzerinden bir kişinin profilinin ekran görüntüsünü almaya çalıştığında uyarı mesajıyla karşı karşıya kaldı. Uyarı mesajında uygulamanın ekran görüntüsü alınmasına izin vermediği bilgisi yer aldı.

iOS tarafında ise ekran görüntüsü alma işlemi hâlâ yapılabiliyor ancak yakında iPhone'lara da söz konusu özelliğin gelmesi bekleniyor.

WhatsApp Mesaj Sabitleme Özelliğine Önemli Yenilik: İlk Görsel Paylaşıldı!
MOBİL

WhatsApp Mesaj Sabitleme Özelliğine Önemli Yenilik: İlk Görsel Paylaşıldı!

En popüler anlık mesajlaşma hizmetlerinden biri olan WhatsApp, mesaj sabitleme özelliği için önemli yenilik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, başka yenilikler üzerinde de çalışıyor. Hem mobil hem web sürüme gelecek favoriler bölümü ile bu alana eklediğiniz kişiler ayrıca listelenecek ve sadece onlarla olan sohbet pencereleri yer alacak.

YORUMLAR