WhatsApp Mesaj Sabitleme Özelliğine Önemli Yenilik: İlk Görsel Paylaşıldı!

WhatsApp mesaj sabitleme özelliğini oldukça kullanışlı hâle getirebilecek bir yeniliği test ediyor. Yeni işleve dair ekran görüntüsü de ortaya çıktı.

En popüler anlık mesajlaşma hizmetlerinden biri olan WhatsApp, mesaj sabitleme özelliği için önemli yenilik üzerinde çalışıyor. Yeni işlev sayesinde mesaj sabitleme özelliği çok daha kullanışlı hâle gelecek. Bu da genel kullanım deneyimini doğrudan olumlu yönde etkileyecek.

WhatsApp Birden Fazla Mesaj Sabitleme İşlevine Kavuşuyor

Özellikle çok sayıda kişinin yer aldığı sohbet gruplarında birçok kişi bazı mesajları gözden kaçırabiliyordu. Bu da önemli bir bilgiye erişilememesine yol açıyordu. Mesajlaşma uygulamasının mesaj sabitleme özelliği ile beraber bu problem ortadan kalkmıştı.

Söz konusu işlev, sohbet penceresindeki mesajların sabitlenmesini ve bu mesajlara kolayca erişilmesini sağlıyor. Bu özelliğin yalnızca bir mesaj ile sınırlı olması ise can sıkıcı olabiliyor. Şirketin birden fazla mesajın sabitlenmesine imkân tanıyan bir yeniliği test ettiği ortaya çıktı.

WABetaInfo, WhatsApp üzerinden birden fazla mesajın sabitlenmesini sağlayan işlevi gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. Paylaşılan ekran görüntüsü, söz konusu yeniliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor.

WhatsApp Beta 2.24.6.15 sürümünde tespit edilen ve şu anda test aşamasında olan yeni işlevin tam olarak hangi tarihte tüm kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor.

Dolandırıcıların Yeni Yöntemine Dikkat: Telefon Numaranız Kopyalanabilir!
MOBİL

Dolandırıcıların Yeni Yöntemine Dikkat: Telefon Numaranız Kopyalanabilir!

Son dönemlerde siber saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'de bunun çeşitli örneklerine rastlıyoruz.

YORUMLAR