WhatsApp Tasarımında Önemli Değişiklik: Ekran Görüntüsü Paylaşıldı!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp tasarım değişikliğiyle gündeme geldi. Peki, mesajlaşma hizmetinin yeni arayüzü nasıl bir görünüme sahip olacak?

WhatsApp tasarımı değiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Anlık mesajlaşma platformundaki ayarlar menüsünün yeni tasarımının geliştirilme aşamasında olduğu ortaya çıktı. Yeni arayüze dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Yeni WhatsApp Tasarımı ile Neler Değişecek? 

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp Messenger, yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şirket, mesajlaşma uygulamasının ayarlar menüsündeki arayüzü değiştirmek için kollarını sıvadı. Şu anda geliştirilmekte olan yeni tasarıma dair oldukça önemli bilgiler gün yüzüne çıktı.

WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre yeniden tasarlanmış ayarlar sayfası, kullanıcılar uygulama ayarlarında gezinirken daha iyi bir deneyim elde etmesini sağlayacak. Böylelikle birçok işleve çok kolay ve hızlı bir şekilde erişim sağlanabilecek.

Paylaşılan ekran görüntüsüne baktığımızda WhatsApp Messenger arayüzünün alt kısmında yer alan ayarlar sekmesi, kullanıcının profil fotoğrafını içeren bir sekmeyle değiştirileceğini görüyoruz. Gizlilik ayarlarına, kişi listesine ve profile hızla erişilmesini sağlayacak üç yeni kısayolun da olacağı ileri sürüldü.

İlerleyen zamanlarda daha önemli hâle gelecek kişisel QR kodunu görüntülemek ve paylaşmak için de bir kısayolun olacağı iddia edildi. Görünüşe göre gelecekte mesajlaşma uygulamasında kullanıcı arayüzüne yönelik daha fazla iyileştirme göreceğiz.

Tüm kullanıcıların yeni arayüzü kullanmaya başlayabilmesi için ilk olarak yeni tasarımın test aşamasının başarılı bir şekilde tamamlanması gerekiyor. Şirket, test aşamasını sorunsuz bir biçimde tamamladıktan sonra yeni tasarımı kullanıcılara sunacaktır.

WhatsApp'ı Çökerten Mesaj Geri Döndü: Uygulama Çökme Döngüsüne Giriyor!
İNTERNET

WhatsApp'ı Çökerten Mesaj Geri Döndü: Uygulama Çökme Döngüsüne Giriyor!

WhatsApp dünya çapında en popüler mesajlaşma hizmeti olduğundan, platformda her gün gönderilen ve alınan URL'lerin sayısı tahmin edilemeyecek kadar fazla ancak bir URL, WhatsApp'ın Android sürümünde uygulamanın çökmesine yol açıyor gibi görünüyor.

Ayarlar menüsündeki değişiklik hakkında ne düşünüyorsunuz? Dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan anlık mesajlaşma hizmetinin yeni arayüzü ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR