WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor: Ekran Görüntüleri Paylaşıldı!

WhatsApp, yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. Peki, popüler anlık mesajlaşma uygulamasına hangi özellikler eklenecek? İşte merak edilen bütün detaylar!

WhatsApp, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Popüler anlık mesajlaşma hizmetinin yeni işlevleri kullanım deneyimini üst seviyeye çıkaracak. Uygulamanın beta sürümünde ortaya çıkan yeniliklere dair ayrıntılar haberimizde.

WhatsApp'a Hangi Özellikler Gelecek?

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, yeni özellikler üzerinde çalışarak kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Şirketin üzerinde çalıştığı iki yeni özellik ortaya çıktı.

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp Messenger uygulamasının iOS sürümüne görsellerdeki metni algılama özelliği eklenecek. Kullanıcılar, iOS 16 API'lerini kullanan bu özellik sayesinde görsellerin üzerinde yer alan metinleri çok kolay bir şekilde kopyalayabilecek.

Popüler anlık mesjalaşma hizmetinin Android uygulamasına ise anketlerde bir kullanıcının yalnızca tek oy verebilmesini sağlayacak bir seçenek eklenecek. Şu anda WhatsApp üzerinden oluşturulan bir ankete kullanıcılar birden fazla oy verebiliyor.

WABetaInfo, yeni özelliklere dair ekran görüntüleri de paylaştı. Paylaşılan ekran görüntüleri, söz konusu işlevlerin nasıl görüneceği hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor. Görsellere baktığımızda tek oy verme seçeneği, anket oluşturma ekranının alt kısmında yer alacağını görüyoruz.

Görsellerdeki metni algılama özelliğinin çok yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Tek oy verme imkânı sunan seçeneğin ise ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor.

WhatsApp'ı Açmadan Mesajları Okumanın Yolları
SOSYAL MEDYA

WhatsApp'ı Açmadan Mesajları Okumanın Yolları

Meta tarafından sunulan anlık mesajlaşma uygulamasını kullanan pek çok kişi, WhatsApp'ı açmadan mesajları okuma için yollar arıyor.

Popüler anlık mesajlaşma uygulamasına gelecek yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR