X'in Yeni Özelliği Geliyor: Doğrulanmış Hesaplara Özel Avantajlar Yolda!

X'e gelen yeni değişiklik ile birlikte kullanıcılar artık gönderilerine yalnızca doğrulanmış hesaplardan yanıt verilmesini sağlayabilecek. İşte detaylar!

X'in Yeni Özelliği Geliyor: Doğrulanmış Hesaplara Özel Avantajlar Yolda!

Daha önce Twitter olarak bilinen Elon Musk yönetimindeki X'e gelen yeni değişiklik, kullanıcıların artık hesapları doğrulanmışsa, yalnızca doğrulanmış kullanıcılardan yanıt alma seçeneğini aktif edebilmelerine olanak tanıyor.

Bu değişiklik, Musk'ın Twitter Blue için ücretli doğrulamayı başlatmasından yaklaşık 11 ay sonra geldi. Bu değişiklik aynı zamanda hizmet için ödeme yapmayanların, araştırmacıların artmaya devam ettiğini bildirdiği yanlış bilgileri yalanlamasının daha zor olabileceği anlamına geliyor.

Musk'ın insanları hesaplarını doğrulamaya ve ödeme yapmaya teşvik etmesinin platformdaki tacizi, trollemeyi ve yalan haberleri azaltabileceği yönünde bir argüman var.

X'in Yeni Değişikliği Kullanıcıları Nasıl Etkileyecek?

X'in Yeni Özelliği Geliyor: Doğrulanmış Hesaplara Özel Avantajlar Yolda!

X hâlihazırda doğrulanmış hesaplardan gelen yanıtlara öncelik verdiğinden zaten şu anda her gönderide ilk olarak doğrulanmış mavi tikli hesapların yanıtları en yukarıda görünüyor.

Özellikle bot hesapların saldırısı altında bulunan bir dizi haber veya çok takipçili hesaplar artık gönderilerine yalnızca doğrulanmış hesapların yanıt vermesini sağlayabilecek. Bu durumun platformda ne gibi dinamiklere yol açacağını hep birlikte göreceğiz.

Twiiter Mavi Tik Satın Alma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Twiiter Mavi Tik Satın Alma Nasıl Yapılır?

Her gün binlerce kişinin tweet attığı Twitter adeta hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Zaman zaman popüler insanların Twitter hesapları dışında sahte hesapları oluyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR